Westcon

Partner Success vormt de kern van wat we doen. Het omvat de vertrouwde partnerschappen, cultuur, expertise en denkwijze van onze mensen; hierdoor zijn onze leverancier- en kanaalpartners meer dan 35 jaar consistent succesvol.In het snel evoluerende IT-kanaal van vandaag zijn het ook de nieuwe, transformatieve aanpak, digitale tools en datagestuurde processen die we gebruiken om duurzaam Partner Success en bedrijfsresultaten van eindklanten te stimuleren.

Partner Success. Daar staan we voor.Westcon-Comstor is een wereldwijde technologieleverancier en gespecialiseerde distributeur met een jaaromzet van 4,9 miljard dollar. We brengen in samenwerking met toonaangevende leveranciers oplossingen op de markt via een partnerkanaal.We benutten inzicht in de industrie, technische expertise en meer dan 30 jaar ervaring om op te treden als katalysator voor het succes van leveranciers en partners. We bieden onze partners een portfolio met technologische oplossingen van wereldklasse van leveranciers zoals Avaya, Cisco, Extreme Networks, Microsoft, Palo Alto en Trend Micro. Onze wereldwijde aanwezigheid en services maken dat geen enkele uitdaging voor ons te groot of complex is.
IT / distributie

Houten

3600 wereldwijd / 150 in Nederland

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


In de wereld van de bedrijfs-IT houdt distributie in dat je een product of oplossing van een leverancier aflevert bij een eindklant en laat implementeren door een partner zoals een reseller, een system integrator of een serviceprovider.Hoewel een groot deel van de rol van een distributeur traditioneel bestond uit logistiek en levering, volgen we hier bij Westcon-Comstor een aanpak met toegevoegde waarde.We vullen probleemloze logistiek aan met een uitgebreid portofolio van services en mogelijkheden. Denk hierbij aan training, technische ondersteuning, financiering, verlengingen, wereldwijde implementatie en digitale distributie. 


Carriere


Wanneer je komt werken bij Westcon-Comstor kom je terecht in een team met ervaren collega’s. Wij werken in een markt die uitdaging biedt, innovatief is, inspirerend is en regelmatig verandert. Wij zoeken mensen die initiatief, toewijding en de juiste motivatie hebben. Ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving en een volgende stap in jouw carrière, bekijk dan wat wij te bieden hebben.


Interesses

Automatisering/IT

Distributielogistiek

Talenten

Kwaliteitsgerichtheid (Motivatie)

Prestatiemotivatie (Motivatie)

Resultaatgerichtheid (Motivatie)

Meer

Vacatures

Renewals Executive French speaking

Houten/Hybrid

Bekijk vacature

Inside sales Cisco Technology

Houten/Hybrid

Bekijk vacature

Stageplek Marketing Content Creator

Houten/Hybrid

Bekijk vacature