Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Ontdek het traineeship dat je carrière lanceert

Pas afgestudeerd en op zoek naar die unieke springplank voor je professionele toekomst?
Zoek niet verder, want bij ons kun je solliciteren op toffe traineeships die aansluiten op jouw interesses en ambities. Dankzij onze samenwerking met topwerkgevers ben je verzekerd van een plek waar je kunt groeien. Er is altijd wel een traineeship dat bij jou past! Elk traineeship biedt je de gelegenheid om praktijkervaring op te doen en je netwerk uit te breiden, en dient als opstap naar een glansrijke carrière. Zet vandaag nog die belangrijke eerste stap en begin aan het traject dat je dichter bij je ambities brengt!

Alle traineeships

In drie stappen naar jouw traineeship

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Ontdek jouw PITA en vind jouw ideale carrière bij ErasmusTalent!

Bij ErasmusTalent kijken we verder dan alleen je opleiding en (werk)e rvaring, omdat we begrijpen dat jouw talenten essentieel zijn voor het vinden van werk dat bij jou past en het opbouwen van een bevredigende carrière. Daarom hebben we het Passie, Interesses, Talenten en Ambitie (PITA) model ontwikkeld. Dit model helpt je om jouw PITA te ontdekken, zodat je moeiteloos jouw ideale baan of stageplek kunt vinden bij toonaangevende werkgevers.

Meld je vandaag nog aan bij ErasmusTalent en ontdek de talloze mogelijkheden voor jouw carrière! We staan klaar om je te helpen bij het ontdekken van jouw PITA en het vinden van de ideale werkgever die jouw talenten waardeert en stimuleert.

Traineeships

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Wat is een traineeship precies?

Een traineeship is een gestructureerd opleidingsprogramma voor pas afgestudeerden, dat vaak een combinatie biedt van werken en leren. Het stelt je in staat om praktische ervaring op te doen in een professionele omgeving terwijl je tegelijkertijd getraind wordt in specifieke vaardigheden of kennisgebieden.


Hoe lang duurt een gemiddeld traineeship?

De duur van een traineeship kan variëren, maar de meeste programma's duren tussen de 6 maanden tot 2 jaar. De exacte lengte hangt af van het bedrijf en de aard van het traineeship.


Hoe kan ik een traineeship vinden die het beste aansluit bij mijn studie en interesses?

Begin met het duidelijk definiëren van wat je zoekt in een traineeship. Overweeg factoren zoals de branche, het aantal werkuren, en de locatie. En natuurlijk jouw Interesses, Talenten en Ambitie. ErasmusTalent heeft een geavanceerde zoekfunctie waarmee je vacatures kunt filteren op basis van je voorkeuren. Daarnaast kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of job alerts om op de hoogte te blijven van relevante vacatures.


Wat moet ik vermelden in mijn sollicitatiebrief als ik nog geen werkervaring heb?

Als je nog geen werkervaring hebt, kan het PITA-model je leiden. Richt je op je Passie, Interesses, Talenten en Ambitie. Bespreek in je sollicitatiebrief hoe deze persoonlijke eigenschappen je hebben gemotiveerd om te streven naar de functie waarop je solliciteert. Benadruk hoe je enthousiasme en bereidheid om te leren een waardevolle aanwinst voor het team zullen zijn, zelfs zonder aanzienlijke werkervaring. Laat je enthousiasme en bereidheid om te leren zien in je sollicitatie.


Is er na afloop van een traineeship garantie op een vaste baan?

Een traineeship kan vaak de deur openen naar een vaste functie binnen een bedrijf, maar een vast contract is niet altijd gegarandeerd. Het verkrijgen van een vaste positie is afhankelijk van jouw prestaties en de behoefte van het bedrijf. Aangezien veel organisaties trainees als potentieel toekomstig talent beschouwen, is er een goede kans op een vaste aanstelling na het afronden van het traineeship. Tip: Zorg ervoor dat je gedurende het traineeship proactief bent, openstaat voor feedback en laat zien dat je een waardevolle toevoeging bent voor het team om je kansen op een vaste positie te vergroten.

Klaar om jou te helpen

Verken onze diverse aanbod van traineeships die jouw talenten in de schijnwerpers zetten en bijdragen aan je professionele groei.

Twijfel je welk traineeship écht bij je past?

Het is heel begrijpelijk dat je vragen hebt over je aankomende traineeship of dat je twijfelt over welke richting je precies op wilt. We zijn hier om je te ondersteunen!

Maak kennis met Michel, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Dankzij zijn expertise in het matchen van recent afgestudeerden met hun ideale traineeships, staat hij klaar om je te adviseren. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek, en ontdek het traineeship dat harmonieus aansluit bij jouw talenten en toekomstplannen.

📞 Telefoon: ‎0634615838
✉ Email: m.holshuijsen@erasmustalent.nl

Contact