Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Verken de boeiende wereld van Consultancy

Sta je op het punt je professionele reis te beginnen of zoek je naar nieuwe uitdagingen binnen de Consultancy? Of je nu meer wilt begrijpen over de diepten van consultancy, geïnspireerd wilt raken door verhalen van ervaren consultants, of simpelweg oriënterend advies wenst, wij zijn er om je te ondersteunen. Heb je behoefte aan gericht advies, onze HR-professionals staan voor je klaar. Duik in een sector die rijk is aan intellectuele uitdagingen, diversiteit en continue vernieuwing. Ontdek op basis van jouw passies, interesses en talenten de facetten van consultancy die jou het meest aanspreken.

Alle vacatures

Interview met doen’r

Bekijk hier het interview met Ilse van doen’r, die vertelt over haar reis van Student naar Consultant!

In drie stappen jouw Consultancy functie

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Verrijk jezelf met de veelzijdigheid van Consultancy

Is probleemoplossing jouw tweede natuur en ben je gefascineerd door complexe organisatievraagstukken? Als consultant krijg je de kans om je te verdiepen in uitdagingen variërend van Arbeid- & Organisatie tot Change Management. Heb je een voorliefde voor het navigeren door de veelzijdigheid van sectoren en het toepassen van je kennis op uiteenlopende gebieden? In de consultancywereld wachten projecten op het snijvlak van Innovation Management en Projectmanagement op jouw expertise. Gedreven door leer- en groeimogelijkheden? Consultancy is een oneindige bron van professionele groei. Of je nu gefascineerd bent door fusies en overnames (M&A) of de kunst van netwerken en stakeholdercommunicatie, er is een plek voor jou. Waar je ook naar op zoek bent, match je ambities en competenties met de diverse facetten van Consultancy en vind jouw unieke pad!

Vacatures op basis van jouw interesses

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw in de Consultancy wereld. Bieden jullie ook instapfuncties of traineeships aan?

Zeker! We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen. Daarom hebben we een breed scala aan instapfuncties en traineeships beschikbaar bij diverse bedrijven die specifiek zijn ontworpen om nieuwkomers in de Consultancy wereld een solide start te bieden. Deze functies bieden vaak uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière een kickstart te geven.


Hoe kan ik me goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onderzoek het bedrijf en de specifieke functie grondig, oefen antwoorden op veelgestelde vragen en bedenk vragen die je zelf wilt stellen. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke functie. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een functie zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Duik diep in onze uitzonderlijke mogelijkheden binnen de consultancywereld en vind de positie die naadloos aansluit bij jouw competenties en ambities.

Heb je vragen over Consultancy?

Denk je erover om je te begeven in dit dynamische en boeiende vakgebied, maar ben je onzeker over je startpunt? Of heb je al wat ervaring als consultant en zoek je naar je volgende grote avontuur? Professioneel advies kan je in beide gevallen vooruit helpen.

Maak kennis met Michel, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Hij is hier om je te voorzien van persoonlijk advies en om je te ondersteunen tijdens jouw professionele reis binnen de Consultancy.

📞 Telefoon: ‎0634615838
✉ Emailm.holshuijsen@erasmustalent.nl

Contact