Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Duik in de veelzijdige wereld van het Sociaal – Maatschappelijk werkveld.

Sta je op het punt een carrièrepad te kiezen binnen deze betekenisvolle en brede sector? Of je nu dieper inzicht wilt krijgen in specifieke functies, geïnspireerd wilt raken door verhalen van experts via interviews, of behoefte hebt aan persoonlijk advies, we zijn er om je bij te staan. Begin je ontdekkingsreis in een sector die bol staat van kansen om een zichtbare impact te maken op de samenleving. Pas de filters aan volgens jouw persoonlijke interesses en ontdek vacatures die bij jou passen binnen het Sociaal – Maatschappelijk domein.

Alle vacatures

In drie stappen naar jouw Sociaal – Maatschappelijke functie

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Ontdek de diverse facetten van het Sociaal – Maatschappelijk domein

Voel je je geroepen om bij te dragen aan inclusie en diversiteit, waarbij je streeft naar een samenleving waarin iedereen zich gewaardeerd en geïncludeerd voelt? Misschien word je getrokken naar het maatschappelijk werk of social work, gebieden die zich richten op directe ondersteuning en welzijnsbevordering van individuen en gemeenschappen. Als je hart ligt bij het ondersteunen van doelen zonder winstoogmerk, dan zal werken binnen de non-profit sector je ongetwijfeld aanspreken. Voor hen die gedreven zijn door milieubewustzijn en stedelijke ontwikkeling, bieden ruimtelijke ordening en milieu een platform om strategieën en beleid te vormen die onze leefomgeving positief beïnvloeden. Waar je passie ook ligt, er is een niche voor jou binnen deze sector die wacht om ontdekt te worden!

Vacatures op basis van jouw interesses

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw in het Sociaal – Maatschappelijk domein. Bieden jullie ook instapfuncties of traineeships aan?

Absoluut! We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen. Daarom hebben we een breed scala aan instapfuncties en traineeships beschikbaar bij diverse bedrijven die specifiek zijn ontworpen om nieuwkomers in de wereld van het Sociaal – Maatschappelijke domein een solide start te bieden. Deze functies bieden vaak uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière een kickstart te geven.


Hoe kan ik me goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onderzoek het bedrijf en de specifieke functie grondig, oefen antwoorden op veelgestelde vragen en bedenk vragen die je zelf wilt stellen. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke functie. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een functie zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Ontdek ons brede scala aan functies binnen het Sociaal – Maatschappelijke domein en vind de rol die naadloos past bij jouw passie en ambities.

Vragen over het Sociaal-Maatschappelijke veld?

Overweeg je een start in dit betekenisvolle en diverse domein, maar weet je niet precies hoe je moet beginnen? Of ben je reeds ervaren in sociaal – maatschappelijke projecten en zoek je nieuwe uitdagingen? In beide situaties kan deskundige begeleiding je richting geven.

Ontmoet Cemile, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Hij staat voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien en je te ondersteunen in je professionele reis binnen het Sociaal-Maatschappelijke domein.

📞 Telefoon: 0639006470
✉ Email: c.weijtlandt@erasmustalent.nl

Contact