ErasmusTalent: van Rotterdams initiatief tot landelijk carrièreplatform

ErasmusTalent is een toonaangevend online carrière platform, specifiek voor bedrijven en organisaties die getalenteerde HBO- en WO talenten zoeken.  Ons platform is er voor bijbanen, stages, traineeships, starters functies en posities voor young professionals.

Het platform kent zijn oorsprong in een samenwerking met de bekende Rotterdamse universiteit. Gestart als een lokaal initiatief in Rotterdam, heeft ErasmusTalent zich sinds 2020 ontwikkeld tot een zelfstandig platform met een breed bereik, dat zich heeft uitgebreid naar de Randstad en inmiddels landelijk opereert. Met een groeiend bereik en inclusieve benadering verwelkomt ErasmusTalent talenten van alle universiteiten en hogescholen in Nederland, ongeacht hun studierichting.

De missie is helder: het verbinden van getalenteerde HBO- en WO-talenten met toonaangevende bedrijven op basis van hun interesses en talenten.

Vind direct passend talent voor jouw organisatie

Contact

Ontdek jouw Interesses, Talenten en Ambitie

Bij ErasmusTalent kijken we verder dan alleen je opleiding en (werk)ervaring, omdat we begrijpen dat jouw talenten essentieel zijn voor het vinden van werk dat bij jou past en het opbouwen van een bevredigende carrière. Daarom hebben we het Passie, Interesses, Talenten en Ambitie (PITA) model ontwikkeld. Dit model helpt je om jouw PITA te ontdekken, zodat je moeiteloos jouw ideale baan of stageplek kunt vinden bij toonaangevende werkgevers.

Werk dat aansluit bij jouw PITA biedt vele voordelen. Het geeft je intrinsieke motivatie, stelt je in staat om jouw talenten optimaal te benutten, zorgt voor werkplezier en voldoening, en helpt je bij het opbouwen van duurzame relaties met gelijkgestemde professionals.

Meld je vandaag nog aan bij ErasmusTalent en ontdek de talloze mogelijkheden voor jouw carrière! We staan klaar om je te helpen bij het ontdekken van jouw PITA en het vinden van de ideale werkgever die jouw talenten waardeert en stimuleert.

Vind een baan die bij je past