Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Duik in de bruisende wereld van Marketing & Communicatie

Gefascineerd door Growth Marketing of de kracht van SEO? Wil je meer leren over Influencer Marketing, je Social Media skills boosten, of voelt (Cross) mediale Communicatie als jouw pad? Laat ons je helpen. Met diverse specialisaties in Marketing & Communicatie is het essentieel om te ontdekken wat jou het meest aanspreekt. Duik in inspirerende interviews met vak-experts, gebruik onze filters voor passende vacatures, of plan een gesprek in voor persoonlijk advies. Begin jouw reis in een branche die bruist van creativiteit en innovatie. Twijfel je nog? Plan dan een persoonlijk gesprek met één van onze HR Professionals in voor gratis advies bij het vinden van de juiste functie.

Alle vacatures

Interview met FRMWRK

Bekijk hier het interview met Lesley van FRMWRK, die vertelt over haar reis van student naar een baan binnen de Marketing sector!

In drie stappen naar jouw MarCom functie

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Verken de diverse facetten van Marketing & Communicatie

Is digitaal helemaal jouw ding? Dan weet je vast dat Social Media Marketing centraal staat in de communicatiestrategieën van vandaag. Ben je meer geboeid door authentieke invloed? Influencer Marketing kan je speelveld zijn. Voor de strategische denkers die boeiende merkverhalen willen vertellen, biedt (Cross) mediale Communicatie een passende niche. En voor degenen die streven naar optimalisatie en groei, duik in Growth Marketing en SEO. Koppel jouw passies en talenten aan de juiste niche en vind jouw plaats binnen Marketing & Communicatie!

Vacatures op basis van jouw interesses

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw in Marketing & Comunicatie. Bieden jullie ook instapfuncties of traineeships aan?

Zeker! We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen. Daarom hebben we een breed scala aan instapfuncties en traineeships beschikbaar bij diverse bedrijven die specifiek zijn ontworpen om nieuwkomers in de MarCom wereld een solide start te bieden. Deze functies bieden vaak uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière een kickstart te geven.


Hoe kan ik me goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken in de Marketing & Communicatie?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onderzoek het bedrijf en de specifieke functie grondig, oefen antwoorden op veelgestelde vragen en bedenk vragen die je zelf wilt stellen. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke functie. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een functie zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Duik in ons veelzijdige aanbod van vacatures binnen Marketing & Communicatie en ontdek de rol die perfect aansluit bij jouw unieke talenten en ambities.

Heb je vragen over Marketing & Communicatie?

Sta je aan het begin van je carrière in deze boeiende en snel veranderende branche, of ben je juist een ervaren marketeer op zoek naar nieuwe uitdagingen? In welke fase je ook zit, professioneel advies kan een wereld van verschil maken.

Maak kennis met Cemile, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Hij staat voor je klaar met advies op maat en ondersteuning op jouw professionele pad binnen Marketing & Communicatie.

📞 Telefoon: 0641226407
✉ Emailc.weijtlandt@erasmustalent.nl

Contact