Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Stageplekken die je carriere in beweging brengen

Boost jouw carrière als student: Ontdek de perfecte stageplek die naadloos aansluit bij jouw interesses en talenten bij ErasmusTalent! Meld je gratis aan en bekijk stageplekken in jouw vakgebied.

Bij ErasmusTalent erkennen we het belang van een stageplek die past bij jouw interesses, talenten en ambities. In samenwerking met toonaangevende bedrijven bieden we een breed scala aan stageplekken waar je waardevolle praktijkervaring op kunt doen bij gerenommeerde organisaties.

Verbreed jouw netwerk en doe waardevolle praktische ervaring op tijdens jouw stage. Aarzel niet en maak vandaag nog een gratis profiel aan. Solliciteer naar de stageplek die écht bij jou past en zet de eerste stap naar een stralende toekomst!

Alle stageplekken

In drie stappen naar jouw stageplek

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Ontdek jouw PITA en vind jouw ideale carrière bij ErasmusTalent!

Bij ErasmusTalent kijken we verder dan alleen je opleiding en (werk)e rvaring, omdat we begrijpen dat jouw talenten essentieel zijn voor het vinden van werk dat bij jou past en het opbouwen van een bevredigende carrière. Daarom hebben we het Passie, Interesses, Talenten en Ambitie (PITA) model ontwikkeld. Dit model helpt je om jouw PITA te ontdekken, zodat je moeiteloos jouw ideale baan of stageplek kunt vinden bij toonaangevende werkgevers.

Meld je vandaag nog aan bij ErasmusTalent en ontdek de talloze mogelijkheden voor jouw carrière! We staan klaar om je te helpen bij het ontdekken van jouw PITA en het vinden van de ideale werkgever die jouw talenten waardeert en stimuleert.

Stageplekken

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een stageplek vinden die het beste aansluit bij mijn studie en interesses?

Begin met het duidelijk definiëren van wat je zoekt in een stageplek. Overweeg factoren zoals de branche, het aantal werkuren, en de locatie. En natuurlijk jouw Interesses, Talenten en Ambitie. ErasmusTalent heeft een geavanceerde zoekfunctie waarmee je vacatures kunt filteren op basis van je voorkeuren. Daarnaast kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of job alerts om op de hoogte te blijven van relevante vacatures.


Wat moet ik vermelden in mijn sollicitatiebrief als ik nog geen werkervaring heb?

Als je nog geen werkervaring hebt, kan het PITA-model je leiden. Richt je op je Passie, Interesses, Talenten en Ambitie. Bespreek in je sollicitatiebrief hoe deze persoonlijke eigenschappen je hebben gemotiveerd om te streven naar de functie waarop je solliciteert. Benadruk hoe je enthousiasme en bereidheid om te leren een waardevolle aanwinst voor het team zullen zijn, zelfs zonder aanzienlijke werkervaring. Laat je enthousiasme en bereidheid om te leren zien in je sollicitatie.


Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek voor een stageplek?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Doe eerst onderzoek naar het bedrijf en de sector om te laten zien dat je op de hoogte bent. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke stage. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een stageplek zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Duik in onze uitgebreide selectie van stageplekken die jouw talenten tot hun recht laten komen en je professionele ontwikkeling ondersteunen.

Twijfel je welke stageplek écht bij je past?

Het is volkomen begrijpelijk om vragen te hebben over je toekomstige stage of onzeker te zijn over welke rol je echt ambieert. We staan klaar om je daarin te begeleiden!

Maak kennis met Casper, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Als specialist in het matchen van studenten aan hun ideale stageplekken, is hij er om je te gidsen. Neem vandaag nog contact op voor deskundig en vrijblijvend advies, en vind de stageplek die aansluit bij jouw talenten en ambities.

📞 Telefoon: 0634615840
Email: c.mekes@erasmustalent.nl

Contact