Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Verken de inspirerende wereld van Sustainability & Duurzaamheid

Stap binnen in een wereld waar elke actie telt. Of je nu nieuwsgierig bent naar de diverse functies binnen deze sector, geïnspireerd wilt raken door vooraanstaande professionals via interviews of behoefte hebt aan persoonlijk advies, wij zijn hier om te helpen. Start je reis in een vakgebied dat niet alleen gaat over de toekomst van onze planeet, maar ook over het creëren van maatschappelijke waarde. Gebruik de filters op basis van jouw voorkeuren en vind vacatures die aansluiten op jouw passie voor Sustainability & Duurzaamheid.

Alle vacatures

Interview met Cordeel

Bekijk hier het interview met Lesley van FRMWRK, die vertelt over haar reis van student naar een baan binnen de Marketing sector!

In drie stappen naar jouw Sustainability & Duurzaamheid functie

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Dieper duiken in de facetten van Sustainability & Duurzaamheid

Ben je gedreven door het idee van een kringloopeconomie? Circular business streeft naar het minimaliseren van afval en het maximaliseren van hulpbronnen. Als klimaatverandering je zorgen baart, verdiep je dan in hoe je kunt bijdragen aan oplossingen die deze mondiale uitdaging aanpakken. Climate change en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heb je een passie voor groene energie? Verken dan de wereld van renewable energy en ontdek de kracht en mogelijkheden van solar technology. In deze sector kun je bijdragen aan een duurzamere toekomst, gebruik makend van innovaties en technologieën die écht het verschil maken. Kies jouw specialisatie, bundel je krachten en zet je in voor een groenere wereld binnen Sustainability & Duurzaamheid!

Vacatures op basis van jouw interesses

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw in de Sustainability & Duurzaamheid. Bieden jullie ook instapfuncties of traineeships aan?

Absoluut! We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen. Daarom hebben we een breed scala aan instapfuncties en traineeships beschikbaar bij diverse bedrijven die specifiek zijn ontworpen om nieuwkomers in de wereld van de Sustainability & Duurzaamheid een solide start te bieden. Deze functies bieden vaak uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière een kickstart te geven.


Hoe kan ik me goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken in de Finance & Tax sector?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onderzoek het bedrijf en de specifieke functie grondig, oefen antwoorden op veelgestelde vragen en bedenk vragen die je zelf wilt stellen. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke functie. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een functie zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Verken ons uitgebreide aanbod van functies binnen Sustainability & Duurzaamheid en vind de rol die perfect resoneert met jouw visie en ambities.

Heb je vragen over Sustainability & Duurzaamheid?

Overweeg je om een carrière te beginnen in dit cruciale en veelzijdige domein, maar weet je niet zeker waar te beginnen? Of ben je al bekend met duurzaamheidskwesties en zoek je naar nieuwe kansen? In beide situaties kan professionele begeleiding je de juiste richting wijzen.

Maak kennis met Cemile, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Hij staat klaar om persoonlijk advies te bieden en je te ondersteunen in je professionele ontwikkeling binnen het domein van Sustainability & Duurzaamheid.

📞 Telefoon: 0639006470
✉ Email: c.weijtlandt@erasmustalent.nl

Contact