Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Ontdek de dynamische wereld van Logistiek & Supply Chain

Ben je geïnteresseerd in het naadloze proces achter het efficiënt leveren van producten en diensten? Of je nu kennis wilt opdoen over specifieke functies, verhalen van experts wilt horen door middel van interviews of advies op maat nodig hebt, wij zijn er om je te begeleiden. Zet je eerste stap in een sector die essentieel is voor elke organisatie. Pas de filters aan op basis van je passies en ontdek welke vacatures in Logistiek & Supply Chain perfect aansluiten bij jouw profiel.

Alle vacatures

Interview met FloGroup

Bekijk hier het interview met Luca van FloGroup, die vertelt over zijn reis van student naar de logistieke sector!

In drie stappen naar je Logistieke positie

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Verdiep je in de specialisaties van Logistiek & Supply Chain

Heb jij een passie voor het zorgvuldig beheren van de toeleveringsketen en het optimaliseren van goederenstromen? Misschien ben je gefascineerd door het efficiënt coördineren van transport en het stroomlijnen van logistieke processen. Als je graag strategische beslissingen neemt en weet hoe je een knop moet omdraaien voor het management in deze sector, dan zijn er volop mogelijkheden. Als je bovendien aanleg hebt voor het organiseren van productielogistiek, dan is dit een gebied waarin je zult uitblinken. Laat je passies en talenten samenkomen en ontdek de juiste specialisatie binnen Purchasing & Supply Chain!

Vacatures op basis van jouw interesses

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw in Logistiek & Supply Chain. Bieden jullie ook startersfuncties of traineeships aan?

Zeker weten! We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen. Daarom hebben we bij verschillende bedrijven een groot aantal startersfuncties en traineeships beschikbaar die speciaal bedoeld zijn om nieuwkomers in de Logistieke wereld een goede start te bieden. Deze functies bieden vaak uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière een kickstart te geven.


Hoe kan ik me goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken in Logistiek en Supply Chain?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onderzoek het bedrijf en de specifieke functie grondig, oefen antwoorden op veelgestelde vragen en bedenk vragen die je jezelf wilt stellen. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke functie. Maar onthoud: het is net zo belangrijk om te vertellen wat jou uniek maakt in termen van interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je op zoek bent naar een functie die echt bij je past en waar je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Ontdek ons uitgebreide aanbod van vacatures in de Logistiek & Supply Chain sector en vind de functie die naadloos aansluit bij jouw talenten en ambities.

Vragen over Logistiek & Supply Chain?

Overweeg je een carrière in deze complexe en dynamische sector, maar weet je niet precies waar te beginnen? Of ben je juist een doorgewinterde professional op zoek naar nieuwe kansen? In beide gevallen kan deskundige begeleiding het verschil maken.

Maak kennis met Arthur, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Hij staat klaar om je te helpen met advies op maat en ondersteuning op jouw professionele pad binnen Logistiek & Supply Chain.

📞 Telefoon: 0643360080
✉ Emaila.rasenberg@erasmustalent.nl

Contact