Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Verken de inspirerende wereld van Human Resources (HR)

Sta je op het kruispunt van een carrièrekeuze en overweeg je een pad binnen de HR-sector? Of je nu gedetailleerde informatie zoekt over specifieke HR-functies, geïnspireerd wilt worden door verhalen van HR-professionals, of je behoefte hebt aan gepersonaliseerd carrièreadvies, we zijn er om je te ondersteunen. Betreed een vakgebied dat centraal staat in de groei en ontwikkeling van elke organisatie. Filter op basis van jouw eigen talenten en interesses en ontdek de vele facetten die HR te bieden heeft.

Alle vacatures

INTERVIEW MET MASTERS IN HR

Bekijk hier het interview met Esther van Masters in HR, die vertelt over haar reis van student naar haar eerste baan in HR!

In drie stappen naar jouw HR functie

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Dompel jezelf onder in de diverse facetten van Human Resources

Is het creëren van een positieve merkperceptie voor potentiële werknemers jouw passie? Dan is employer branding wellicht jouw domein. Als je gefascineerd bent door datagedreven besluitvorming, verkent dan de wereld van HR analytics. Voor degenen die het perfecte talent voor een organisatie willen vinden en binden, ligt er een weg open in recruitment en talent management. En als je gelooft in het voortdurend begeleiden en ontwikkelen van medewerkers, dan zijn career management en coaching specialisaties die je zullen aanspreken. Stem je interesses en talenten af op deze HR-specialisaties en vind de rol die je op het lijf geschreven is!

Vacatures op basis van jouw interesses

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw in de HR. Bieden jullie ook instapfuncties of traineeships aan?

Absoluut! We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen. Daarom hebben we een breed scala aan instapfuncties en traineeships beschikbaar bij diverse bedrijven die specifiek zijn ontworpen om nieuwkomers in de wereld van HR een solide start te bieden. Deze functies bieden vaak uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière een kickstart te geven.


Hoe kan ik me goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken in de Finance & Tax sector?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onderzoek het bedrijf en de specifieke functie grondig, oefen antwoorden op veelgestelde vragen en bedenk vragen die je zelf wilt stellen. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke functie. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een functie zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Ontdek ons diverse aanbod van HR-functies en vind de positie die perfect aansluit bij jouw kwaliteiten en doelstellingen.

Vragen over Human Resources?

Denk je erover na om je carrière te starten in deze essentiële en veelzijdige sector, maar ben je nog zoekende naar het ideale beginpunt? Of heb je al ervaring op gebied van HR en kijk je uit naar nieuwe mogelijkheden? In beide scenario’s kan professionele ondersteuning je op de juiste weg zetten.

Ontmoet Cemile, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Hij is hier om je te voorzien van persoonlijk advies en je te ondersteunen in je professionele ontwikkeling binnen HR.

📞 Telefoon: 0639006470
✉ Email: c.weijtlandt@erasmustalent.nl

Contact