Ontdek jouw PITA

Persoonlijk profiel

Vind jouw ideale werkgever

Solliciteer direct

Verken de Wereld van Data Science

Welkom in de uitdagende wereld van Data Science!
Ontdek jouw ideale functie binnen dit boeiende vakgebied. Met diverse specialisaties in Data Science is het essentieel om te ontdekken wat jou het meest aanspreekt. Laat ons je begeleiden op deze reis. Bekijk inspirerende interviews met professionals en vind vacatures die passen bij jouw interesses door onze filters te gebruiken. Ben je nog niet zeker? Plan dan een persoonlijk gesprek met één van onze HR Professionals in voor gratis advies bij het vinden van de juiste functie.

Alle vacatures

In drie stappen jouw Data Science functie

Inzicht in jouw interesses en talenten

Vinden en gevonden worden

Eenvoudig solliciteren

Vind Jouw Passie in Data Science

Als het ontrafelen van complexe patronen je intrigeert, dan zul je je ongetwijfeld thuis voelen in Big Data en Data Analyse. Maar misschien ben je meer iemand die gedreven wordt door nieuwsgierigheid en de kunst van visualisatie; in dat geval zal Data Visualization je blik verruimen. Voor de visionairs onder ons, die dromen van het voorspellen van trends of het stroomlijnen van besluitvormingsprocessen, ligt er een veld open in Voorspellende modellering en Machine Learning. Terwijl je verder duikt in deze intrigerende wereld, kom je ook in aanraking met baanbrekende technologieën zoals Deep Learning, Business Intelligence en Artificial Intelligence. Laat je passies en talenten samenkomen in de juiste specialisatie binnen Data Science!

Vacatures op basis van jouw interesses

GO
Resultaten aan het laden…

Veelgestelde vragen

Ik ben nieuw in de Data Science wereld. Bieden jullie ook instapfuncties of traineeships aan?

Zeker! We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen. Daarom hebben we een breed scala aan instapfuncties en traineeships beschikbaar bij diverse bedrijven die specifiek zijn ontworpen om nieuwkomers in de Data Science wereld een solide start te bieden. Deze functies bieden vaak uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière een kickstart te geven.


Hoe kan ik me goed voorbereiden op sollicitatiegesprekken in de Data Science sector?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onderzoek het bedrijf en de specifieke functie grondig, oefen antwoorden op veelgestelde vragen en bedenk vragen die je zelf wilt stellen. Oefen ook je antwoorden op veelgestelde vragen over je studie, ervaringen en waarom je geïnteresseerd bent in die specifieke functie. Maar, vergeet niet: het is net zo belangrijk om te praten over wat jou uniek maakt qua interesses en talenten. Door te benadrukken wat jou drijft en welke talenten je wilt inzetten, geef je aan dat je een functie zoekt die echt bij je past en waarbij je optimaal kunt bijdragen aan het bedrijf.

Klaar om jou te helpen

Dompel jezelf onder in ons uitgebreide aanbod van vacatures binnen de wereld van Data Science en ontdek de rol die perfect aansluit bij jouw talenten en aspiraties.

Heb je vragen over Data Science?

Overweeg je een carrière in dit snel evoluerende en intrigerende vakgebied, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Of ben je al een ervaren dataprofessional die zoekt naar de volgende grote uitdaging? In beide situaties kan deskundig advies je op weg helpen.

Ontmoet Michel, jouw Talent Consultant bij ErasmusTalent. Hij is hier om je te voorzien van persoonlijk advies en om je te begeleiden op jouw professionele reis binnen Data Science.

📞 Telefoon: ‎0634615838
✉ Emailm.holshuijsen@erasmustalent.nl

Contact