Masters in Talents B.V.

Op zoek naar een leuke Finance of HR-functie? Dan ben je bij de Masters Group aan het juiste adres. Wij detacheren finance & HR-professionals bij de leukste bedrijven met de mooiste opdrachten. Omdat je aan het werk gaat bij verschillende bedrijven leer je ontzettend veel! Wij willen jouw loopbaan leuk maken. Daarom bieden we niet alleen veel variatie. We bieden vastigheid, je krijgt een auto bij de start van je eerst opdracht en we staan altijd voor je klaar. We bieden leertraject, een Academy en cursussen. Ben je klaar om te ontdekken wat het best bij jouw carrière pad past?


Masters in Finance & HR is een detacheerder. Wij zorgen voor leuke, uitdagende opdrachten bij interessante bedrijven. Het mooie van detachering is dat je telkens inzicht krijgt in een ander bedrijf. En dus bij elke opdracht nieuwe dingen leert en doet. Je werk continu aan je persoonlijke ontwikkelen. We investeren in onze Masters. Je krijgt bij ons de mogelijkheid tot vast dienstverband, een persoonlijke coach en toegang tot onze eigen Masters Academy en de mogelijkheden om een studie te volgen. Finance & HR

ROTTERDAM

100 gedetacheerde medewerkers en 20 op de backoffice

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Detachering in Finance en HR


 


Carriere


Variatie, zekerheid en groei. Dat bieden we bij Masters in Finance & HR. Wij detacheren finance en HR professionals bij te gekke opdrachtgevers met uitdagende opdrachten. In de tussentijd ben je bij ons in dienst, krijg je een lease-auto en staan we altijd voor je klaar. Onze eerste en enige prioriteit is jouw loopbaan weer leuk maken. Ben je klaar met stilstaan? Wil je meer ontwikkelen, groeien en ontdekken wat het bet bij jouw carrière pad past? Masters in Finance & HR staat voor je klaar.


Interesses

Accountancy

Accounting

Business Control

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Besluitvaardigheid (Intellectueel)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Meer

Vacatures

Recruiter

Randstad

Bekijk vacature

HR-medewerker

Randstad

Bekijk vacature

HR Professional

Randstad

Bekijk vacature

Financieel Medewerker

Randstad

Bekijk vacature

Finance Professional

Randstad

Bekijk vacature

Finance Medewerker

Randstad

Bekijk vacature