CERTUS Automation

Met innovatieve automatiseringsoplossingen voor containerterminals, magazijnen en andere logistieke bedrijven wereldwijd, zijn er volop carrièremogelijkheden bij CERTUS. Werk samen met inspirerende collega’s en met de nieuwste technieken. Wil je trots zijn op wat je doet en andere ook trots maken? Kijk dan snel naar onze vacatures en sluit je bij ons aan.

 


CERTUS Port Automation is een snel groeiend IT-bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Sliedrecht. Wij opereren internationaal met door ons ontwikkelde innovatieve software in combinatie met hardware oplossingen voor containerterminals en andere logistieke bedrijven. Het realiseren van grootschalige automatiseringsprojecten en deze vervolgens beheren en ondersteunen bij internationale klanten staat bij ons centraal. Hiervoor geldt binnen CERTUS een no-nonsense mentaliteit en een grote onderlinge teamgeest.Onze klanten zijn grote spelers in de logistieke sector die behoren tot Europa’s kritieke infrastructuur. Aangezien we hun essentiële processen automatiseren, zijn onze systemen bedrijfskritisch. Wereldwijd 24/7 opereren staat daarom centraal binnen onze organisatie.Als softwareontwikkelaar zijn we voortdurend op zoek naar de nieuwste technieken, waarbij kunstmatige intelligentie (AI) een belangrijke rol speelt.

 
Automatiseringsoplossingen voor containerterminals en andere logistieke bedrijven.

${LOCATIE}

+80 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


CERTUS Automation biedt innovatieve automatiseringsoplossingen voor containerterminals, magazijnen, distributiecentra, vrachtwagenparken en andere logistieke bedrijven. Wereldwijd optimaliseren onze systemen essentiële bedrijfsprocessen, wat resulteert in verbeterde productiviteit en veiligheid voor onze klanten.Als toonaangevende autoriteit op het gebied van optische tekenherkenning (OCR), beeldverwerking en softwareontwikkeling, implementeert en onderhoudt CERTUS Automation OCR-systemen (Optical Character Recognition) voor de identificatie van containers, trucks en trailers. Artificial intelligence  speelt hierbij een belangrijke rol.

  


Carriere


Bij CERTUS werken, betekent werken bij een bedrijf dat wereldwijd marktleider is op het gebied van Optical Character Recognition (OCR) voor containerterminals, magazijnen en andere logistieke bedrijven. Hier zijn enkele redenen waarom je serieus moet overwegen om ons team te versterken:

 

Innovatieve technologieën; Bij CERTUS Automation zijn we pioniers op het gebied van automatisering en blijven we voortdurend vooroplopen in technologische vooruitgang. Ons team maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren.

 

Betekenisvol werk; Onze oplossingen bieden concrete voordelen voor onze klanten, waardoor ze nauwkeuriger, sneller en veiliger kunnen werken.

 

Samenwerking; We geloven sterk in de kracht van teamwork en bevorderen een positieve werkomgeving waarin samenwerken centraal staat. Naast serieuze inzet, moedigen we ook gezellige lunches en ontspannende potjes tafeltennis aan.

 

Persoonlijke groei; We zijn toegewijd aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, training en het verkennen van nieuwe vaardigheden.Internationaal georiënteerd; Als medewerker van CERTUS heb je veel contact met andere nationaliteiten en ontmoet je veel nieuwe mensen.Interesses

Artificial Intelligence

Automatisering/IT

B2B / B2C Marketing

Meer

Talenten

Discipline (Motivatie)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Focus op details (Management)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever