Rendement Uitgeverij

Een echte Rotterdamse multimediale uitgeverij waar medewerkers hun handen uit de mouwen steken. Met zeventig medewerkers werken we aan mooie producten en diensten die u helpen in uw vakgebied. En dat doen we al meer dan 20 jaar. Wij informeren tienduizenden professionals over belangrijke wet- en regelgeving op hun vakgebied. Dat doen we op een heldere en toegankelijke manier. Nieuwe kanalen en technologische ontwikkelingen volgen we op de voet. We zijn nooit bang om iets uit te proberen. 

 


Rendement Uitgeverij is een multimediale uitgever van vakinformatie. Een echte Rotterdamse uitgeverij waar medewerkers hun handen uit de mouwen steken. Met zeventig medewerkers werken we aan mooie producten en diensten die u helpen in uw vakgebied. En dat doen we al meer dan 20 jaar. Inmiddels informeren wij tienduizenden professionals over belangrijke wet- en regelgeving op hun vakgebied. Op een heldere en toegankelijke manier, tegen een eerlijke prijs. Van personeelszaken tot financiën, van salarisadministratie tot OR. We zitten bovenop nieuwe ontwikkelingen in wet- en regelgeving. 

Fiscaal up to Date (sinds 1 januari 2018) en BelastingBelangen (sinds 1 juli 2019) zijn ook onderdeel van Rendement

 Media (Uitgeverij) en Opleider

${LOCATIE}

70 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Bij Rendement maken we vakbladen, boeken, online content, zoals naslagwerken en tools, nieuwsbrieven, e-trainingen en bieden we opleidingen & congressen voor professionals in acht vakgebieden.

 


 


Carriere


Ontdek de grenzeloze mogelijkheden bij Rendement Uitgeverij! Wij zijn een toonaangevende uitgeverij die zich richt op hoogwaardige vakbladen, websites, evenementen en software. Bij ons staat kwaliteit centraal en bieden we een stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en excelleren. We moedigen creativiteit, innovatie en teamwork aan en bieden uitstekende carrièremogelijkheden. Sluit je aan bij ons team van professionals en zet de volgende stap in jouw carrière!

 


Interesses

Accountmanagement

Arbeid- & organisatie

Arbeidsrecht

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Assertiviteit (Communicatie)

Commercialiteit (Ondernemen)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever