GreenV

Welkom in de wereld van de tuinbouw, waar de mogelijkheden eindeloos zijn en waar jij, als student of (recent) afgestudeerde, een belangrijke rol kunt spelen! GreenV verwelkomt jouw enthousiasme, creativiteit en frisse ideeën met open armen. Als onderdeel van ons team kun je pionieren op het gebied van duurzaamheid en de nieuwste technologieën. Samen creëren we een groene toekomst waarin gezonde voeding en prachtige planten voor iedereen toegankelijk zijn.


GreenV is wereldwijd groot in de (glas)tuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is onze ambitie om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in deze dynamische sector. Werken bij GreenV betekent deel uitmaken van een familie vooraanstaande organisaties in de tuinbouwsector. Momenteel bestaan wij uit de volgende organisaties: 

– Stolze (Maasdijk)

– Prins Group (Kwintsheul)

– Prins USA (USA)

– HT Verboom (Wateringen)

– Voshol (Waddinxveen)

– JV Energy Solutions (Waddinxveen) 

– Green Simplicity (Andijk)HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV. Met een cultuur die bruist van innovatie, samenwerking en persoonlijke groei, liggen de kansen voor het grijpen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan een groene en duurzame wereld!

 
Tuinbouw

${LOCATIE}

350 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


GreenV, opgericht in 2021, wil snel opschalen in de internationale tuinbouwsector. De groep van individuele bedrijven werken naadloos met elkaar samen en bieden elk de beste technologie, producten en diensten aan in hun categorie. Samen met partners binnen en buiten de GreenV-groep wordt intensief samengewerkt, waardoor het gehele proces van design, uitvoering, oplevering en operatie tot en met de lokale service vlekkeloos verloopt.

 


 


Carriere


GreenV – Building Thriving BusinessesBinnen de (glas)tuinbranche staat innovatie en duurzaamheid centraal. Hier kun je meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën, zoals de aanleg van geavanceerde tuinbouwsystemen en duurzame kasprojecten. Bij GreenV krijg je de mogelijkheid om je passie voor duurzaamheid en groene technologieën te benutten, waarmee je impact kunt maken op de voedselproductie en het welzijn van mensen over de hele wereld. Bekijk onze vacatures onder het kopje ‘Vacatures’  Interesses

Automatisering/IT

B2B / B2C Marketing

Beleid en advies

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Besluitvaardigheid (Intellectueel)

Commercialiteit (Ondernemen)

Meer

Vacatures

HR-medewerker

Kwintsheul

Bekijk vacature

Traineeship Calculator

Maasdijk

Bekijk vacature

Mechanisch engineer

Wateringen

Bekijk vacature

Technisch accountmanager

Maasdijk

Bekijk vacature

Projectleider

Kwintsheul

Bekijk vacature

PLC programmeur

Wateringen

Bekijk vacature