doen’r

Hé doen’r. Ja, jij! Wij detacheren slimme aanpakkers zoals jij, die zien en doen wat nodig is. Je werkt via ons als (junior) consultant bij zowel profit als non-profit opdrachtgevers, groot en klein. Zo kom je als starter op een interessante plek, met een uitdagende opdracht in ondersteuning, projecten en advies. Dus wil jij ontdekken en groeien, mét een vaste – en vooral ook gezellige – thuisbasis in Rotterdam? Dan ben jij een échte doen’r! Check snel onze vacatures!


 


WIJ BIEDEN JOU …


 


WERKERVARING


Leer in de praktijk!: Ga het maar doen! Probeer verschillende opdrachtgevers, branches en opdrachten uit terwijl je bij ons in dienst bent. Ontdek waar je goed in bent en waar je in door wilt groeien. Waar komt jij je bed voor uit?

Een indrukwekkend cv: Blaas mensen omver met jouw ervaring. Wij houden al je competenties voor je bij in EazyCV. Zo wordt doen’r de ideale springplank voor je carrière!

Een sterk netwerk: Met ruim 175 doen’rs heb jij in één klap een groot netwerk. Bedenk daar nog een paar opdrachtgevers bij en je hebt de perfecte mix om alles via je netwerk gedaan te krijgen.


VERTROUWENONTWIKKELINGPLEZIER
Finance, inkoop, administratie, hr, systemen & processen

${LOCATIE}

175 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen viaActiviteiten van de organisatie 


Carrière


Je start als Junior Consultant! Je gaat ontdekken wat bij je past en je gaat jezelf ontwikkelen. Mét een veilige en gezellige thuisbasis.


Je groeit door tot Consultant en uiteindelijk tot Kenn’r. Ga jij de uitdaging aan? Lanceer je carrière bij doen’r!


Interesses

Accounting

Bedrijfsadvies

Bedrijfskundig

Meer

Talenten

Flexibiliteit (Emotioneel)

Initiatief (Motivatie)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Meer

Vacatures

Medewerker Burgerzaken (24-32 uur)

Rotterdam

Bekijk vacature

Junior Consultant (Bijbaan)

Randstad

Bekijk vacature

Junior Consultant

Randstad

Bekijk vacature