Gemeente Waddinxveen

Ooit een klein en rustig dorpje in het Groene Hart, nu de snelst groeiende gemeente van heel Nederland! En dat brengt uitdagingen met zich mee. Als gemeente is het onze taak om Waddinxveen groen, schoon, gezellig, veilig en gezond te maken en te houden. Dat doen we niet alleen, maar samen met inwoners en ondernemers. Groei jij met ons mee?


Welkom in Waddinxveen, de snelst groeiende gemeente van Nederland! Waar we in een open sfeer samenwerken, je veel vrijheid en uitdaging krijgt en we elkaar graag helpen. Het werk is breed en afwisselend, je maakt écht impact. Je kunt werken waar en wanneer je wilt en er is aandacht voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.Gemeente

${LOCATIE}

220 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Een gemeente doet meer dan je misschien denkt! Zo zorgen wij er samen met inwoners en bedrijven voor dat Waddinxveen steeds duurzamer, groener en schoner wordt. Ook dragen wij ons steentje bij aan het verminderen van het woningtekort door het bouwen van woningen voor diverse doelgroepen. Verder zetten wij ons in voor voldoende maatschappelijke en culturele voorzieningen, betaalbare zorg en veilig verkeer.


 


Carriere


Bij de gemeente Waddinxveen zijn er volop mogelijkheden om aan de slag te gaan als projectleider, adviseur of beleidsmedewerker. We zoeken regelmatig nieuw talent, zowel pas afgestudeerden als mensen met een paar jaar ervaring. Ook hebben wij ervaring met het begeleiden van trainees. Zij krijgen van ons veel vrijheid en vertrouwen. Meestal bevalt dit zo goed dat zij daarna bij ons in vaste dienst komen. De lijnen zijn kort in onze organisatie. Je zit dan ook regelmatig met de wethouder en MT-leden om tafel.


Interesses

Accountancy

Accounting

Automatisering/IT

Meer

Talenten

Mondelinge vaardigheid (Communicatie)

Netwerken (Ondernemen)

Omgevingsbewustzijn (Intellectueel)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever