Zorg en Zekerheid

Lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij deze enthousiaste groep collega’s.


“Zorg en Zekerheid kijkt naar waar je talenten liggen en zorgt ervoor dat je die verder kan ontwikkelen. Voor mij is het een fijne werkplek met een open en warme cultuur”.


Wij zijn Zorg en Zekerheid. Dé regionale zorgverzekeraar waar zo’n 500 collega’s zich dagelijks inzetten voor onze verzekerden. Vanuit onze Leidse thuisbasis staan we letterlijk dicht bij de verzekerden, zorgaanbieders, cliëntenorganisaties, gemeenten én werkgevers. Zo schakelen we snel en leggen we nog meer de nadruk op onze persoonlijke benadering. We motiveren onze verzekerde en medewerkers om de gezondste versie van zichzelf te zijn. Dit vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid. Zo maken we samen de zorg toekomstbestendig en de buurt gezond.Verzekeringen/Assurantiën

${LOCATIE}

525 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via


Activiteiten van de organisatie


Wij zijn een zorgverzekeraar en verzekeren zowel individueel als collectief. Wij zorgen ervoor dat goede beschikbare zorg betaalbaar blijft. Bovenop goede zorg investeren wij in gezonde leefstijl, van meer bewegen tot financiële zekerheid, om zo gezondheidsproblemen te voorkomen. We bewegen van zorg naar gezondheid. Zo worden mensen de gezondste versie van zichzelf. Alleen samen bewegen we van zorg naar gezondheid, doe je mee?


Carriere


Werk doen en iets bijdragen aan de maatschappij. Dát is werken bij Zorg en Zekerheid


Werken bij Zorg en Zekerheid betekend onderdeel zijn van een cultuur die zich kenmerkt door een warme en vriendelijke werkomgeving waarin de medewerkers centraal staan en er ruimte is voor eigen inbreng, innovatie en creativiteit. Daar krijg je energie van!


Maar er is nog meer! Naast startersfuncties bieden wij ook:


Stages:


Bij ons ben je geen stagiaire, maar een volwaardig lid van het team. Wij laten ons graag verrassen door jouw frisse blik! Dit betekent veel vrijheid en ruimte waarbij zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Wij verzekeren jouw goede begeleiding en ondersteuning door ervaren professionals. Uiteraard is er ruimte voor het maken van een opdracht.


Werkervaringsplekken:


Opleiding afgerond en nu aan het rondkijken wat er echt bij je past? Wat dacht je van een werkervaringsplek! Een werkervaringsplek is dé manier om te ontdekken hoe het is om bij een zorgverzekeraar te werken. En leer tegelijkertijd allerlei professionals in dit vakgebied kennen.


Traineeship:


Tijdens de 2 jaar durende traineeship ligt de focus volledig op jouw ontwikkeling. Daar mag je ook de nodige coaching voor verwachten. Elk halfjaar kies je een nieuwe opdracht om meer te leren over jouw gekozen richting. Zo ontdek je precies wat bij je past. En tegelijkertijd leg je de fundering voor de rest van je carrière samen met andere trainees.


Interesses

Accountancy

Accountmanagement

Analyse

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Energie (Motivatie)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever