Van OordBen jij ondernemend, vindingrijk en heb je een passie voor water en techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf met 150 jaar ervaring als internationale maritieme aannemer. Onze bedrijfscultuur is er een van ondernemerschap en betrokken medewerkers. Wij denken en handelen met verantwoordelijkheid en richten ons op de lange termijn.Wij dragen bij aan een betere wereld voor toekomstige generaties door middel van Marine ingenuity. Als internationale maritieme aannemer ligt onze focus op baggeren, landinfrastructuur in Nederland, offshore wind en olie & gas infrastructuur. Wij werken veilig, en samen met onze opdrachtgevers en stakeholders komen wij tot innovatieve en duurzame oplossingen. 

 
Engineering

${LOCATIE}

+5000 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Van Oord heeft als maritiem aannemer brede internationale ervaring op het gebied van baggeren, offshore en offshore wind. We genieten een lange en trotse traditie van het combineren van onze expertise op het gebied van engineering om offshore windparken te bouwen, het voorbereiden van de zee- en oceaanbodems en om nieuw land te creëren voor een breed scala aan commerciële en publieke projecten.

 


 


Carriere
Visionairs kunnen dromen van een nieuw eiland voor de kust, maar Van Oord kan deze droom werkelijkheid maken. Het vraagt om ondernemerschap, vakmanschap, teamspirit, en bovenal: Marine ingenuity. De mensen die we zoeken om onze teams te versterken passen niet simpelweg hun kennis toe, maar voegen ook hun vindingrijkheid toe.Ben je een gemotiveerde, ondernemende starter en heb je een passie voor water en techniek? Kijk dan naar het vacatureoverzicht waarin je meer kunt lezen over het traineeship van Van Oord, de stage- en afstudeerprojecten of startersfuncties. Staat er geen stage- of afstudeerproject tussen welke bij jouw achtergrond past? Neem dan contact met ons op.

Interesses

Advanced Process Technology

Automatisering/IT

Big Data

Meer

Talenten

Assertiviteit (Communicatie)

Discipline (Motivatie)

Energie (Motivatie)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever