FRMWRK

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste Online Marketeers of Developers die graag zowel zelf verder willen groeien als onze klanten willen helpen groeien. Je werkt bij ons aan de bureau-zijde, wat betekent dat je niet direct een product verkoopt aan een klant maar uren draait voor onze klanten om hun webshop te optimaliseren. Een andere manier van werken, waarin veel ontwikkelmogelijkheden zijn! We zijn een hip, kleinschalig en jong Rotterdams bureau. Jong van geest dan, want ons bureau gaat al een aantal jaren mee.


FRMWRK is een e-commerce bureau gevestigd in het hart van Rotterdam. Ons bureau is in de jaren ’90 opgericht door twee broers en die familiecultuur is er altijd in gebleven. We hebben veel jong personeel (en het oudere personeel is jong van geest).IT/IOnline marketing/e-commerce

${LOCATIE}

30 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Het bouwen en optimaliseren van webshops door middel van frontend en backend ontwikkeling middels Magento, Drupal en in de toekomst ook Shopware. Daarnaast verzorgen wij de online marketing van onze klanten, denk daarbij aan SEA, SEO, CRO, Google Analytics, A/B testing en UX/UI design.

 


 


Carriere


Je kan blijven werken als allrounder/fullstack developer of je kan je specialiseren in een online marketing tak of richting frontend of backend ontwikkelaar. We staan er altijd voor open om samen te kijken hoe jij jouw ambitie bij ons kan waarmaken.


Interesses

Beleid en advies

Communicatie/PR Algemeen

Content Creation

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Assertiviteit (Communicatie)

Creativiteit (Intellectueel)

Meer

Vacatures

Allround Online Marketeer

Vasteland 78, 3011 BN, Rotterdam

Bekijk vacature

Magento Developer

Rotterdam

Bekijk vacature

Development afstudeerstage

Rotterdam

Bekijk vacature