NTT DATA Business Solutions

Wij zijn op zoek naar enthousiast, aanstormend talent dat zichzelf verder zou willen ontwikkelen als consultant in de IT-wereld. Jij bent de bruggenbouwer tussen de klant en IT.


NTT DATA Business Solutions is een dynamische organisatie, volop in groei. Ons team van ambitieuze professionals heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.NTT DATA Business Solutions is een consultancy organisatie waarbij wij geloven in het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten: vrijwel direct en onafhankelijk van het type dienstverlening. Consultancy vaardigheden en kennis van processen en applicaties zijn belangrijk, maar maken ons niet uniek. Onze gefocuste branchekennis en passie doen dat wel.Wij bouwen aan unieke profielen door onze diepgaande kennis van de branche en de (wetgeving)vereisten te combineren met onze uitstekende consulting skills. NTT DATA Business Solutions specialiseert zich in de branches Food & Agriculture, Life Sciences & Chemicals, Industry & Professional Services, Education & Research.
  • IT
  • Consultancy

${LOCATIE}

180 in Nederland en 11.000 wereldwijd

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Consultancy SAP implementaties


 


Carriere


Waarom aan de slag als trainee bij NTT DATA Business Solutions? Wij leiden jou niet zomaar op als trainee, wij dagen onze mensen uit en vanaf het moment dat je begint krijg je gelijk een dosis verantwoordelijkheid.Je gaat aan de slag in een dynamische omgeving – vaak bij de klant – aan IT-projecten. Daarbij vorm jij de brug tussen IT en business.Interesses

Automatisering/IT

Consultancy

Digital consultancy

Meer

Talenten

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Leervermogen (Ontwikkeling)

Resultaatgerichtheid (Motivatie)

Meer

Vacatures

IT Traineeship: Junior SAP Consultant

‘s-Hertogenbosch

Bekijk vacature

Data Marketeer

‘s-Hertogenbosch

Bekijk vacature