IJsvogel Retail B.V.

Werken bij IJsvogel Retail en Pets Place Boerenbond is fantastisch. Bij ons werken alle dieren- en tuinliefhebbers onder één dak! Elke collega heeft eigen talenten, specialisaties en ambities en met elkaar werken we aan hetzelfde doel: het streven naar gelukkige huisdieren en klanten duurzaam laten genieten van het buitenleven.


IJsvogel Retail is eigenaar van de winkelformules Pets Place en Boerenbond. Onze klanten en medewerkers delen een grote passie voor dier en tuin. Dankzij onze deskundigheid en service helpen we onze klanten om zorgeloos te genieten van tuinen en huisdieren. Onze sterke omnichannel strategie is een belangrijke pijler voor onze groei. Met een grote inkoop- en logistieke organisatie, 200 winkels en 1.500 medewerkers bouwen we dagelijks aan het succes van onze formules. In een aantal winkels is er een Vets Place, de dierenarts van Pets Place.
Detailhandel / Retail

${LOCATIE}

Hoofdkantoor: 100 medewerkers
Distributiecentrum: 200 medewerkers
Winkels: 1200+ medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Online groeien we hard en met onze Nederlandse en Belgische webshops zijn we altijd en overal beschikbaar. Ook online bieden we de beste service en geven we goed advies aan klanten. Het online team zorgt ervoor dat we klanten goed kennen, zodat we ze nóg beter kunnen adviseren. Onze marketingafdeling speelt hierin een belangrijke rol. Inkoop, Category Management en Supply Chain zetten zich in voor het beste assortiment voor de juiste prijs. Ze zorgen voor een vlekkeloze levering aan de winkels en webshops.

 

Medewerkers kunnen altijd rekenen op ondersteuning van het HR & facilitair team. Via ons prestatie- en ontwikkelingsbeleid hebben medewerkers regelmatig gesprekken over groei- en loopbaanmogelijkheden. De IJsvogel campus heeft een breed aanbod trainingen, zodat iedere medewerker zich kan blijven ontwikkelen. De financiële experts van IJsvogel Retail zorgen voor een overzichtelijke administratie en leiden financiën in goede banen. Naast de forecasting en budgettering werken zij ook in business teams samen met MT-leden.Retail verandert continu en ongelofelijk snel. Het IT-team speelt een cruciale rol in de realisatie van de digitale toepassingen en zoekt voortdurend naar de slimste oplossingen om groeiambities waar te maken.

  


Carriere


We werken in een dynamische organisatie, daarom wordt iedere werknemer iedere dag uitgedaagd om het beste resultaat voor zowel de organisatie als voor zichzelf eruit te halen.Door de uitdagingen die er zijn binnen IJsvogel Retail is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen. Zelfstandigheid en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Naast dat er hard wordt gewerkt, is er ook ruimte voor humor op zijn tijd. De cultuur binnen onze organisatie is dan ook zeer prettig.

 Interesses

Accountmanagement

Advanced design optimization

Contentmarketing

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Creativiteit (Intellectueel)

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever