MKB Brandstof

Bij ons draait het om mensen. Dat zeggen we niet alleen, maar merk je in verschillende dingen. Natuurlijk in onze secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook in de kleine verrassingen die we regelen voor onze collega’s.


Daarover vertellen we je graag meer. Op ons mooie kantoor aan het Rotterdamse Hofplein nr. 19. Kom je snel langs? Laat dit dan weten door op onderstaande vacatures te reageren. Of door een open sollicitatie te sturen. Want wij staan altijd open voor fijne en talentvolle collega’s!


Tot snel!Zakelijke dienstverlening

${LOCATIE}

74 collega’s

Bekijk vacatures
Delen viaActiviteiten van de organisatie


Wij helpen met onze diensten zo’n 50.000 kleine ondernemingen en zzp’ers met hun administratie. Weg met losse bonnetjes voor tanken, laden en parkeren. Maar ook de carwash: alles op één verzamelfactuur waarvan je in één oogopslag de btw afleest. We bieden een nieuw gaaf product aan: het Laadpaal Abonnement. Wij regelen alles voor je, van het installeren van een laadpaal tot en met de service achteraf

 


 


Onze cultuur


Over vrijheid, informeel zijn en feestjesWij zijn een informele organisatie, waar je veel vrijheid krijgt. Dat werkt fijn, maar kan soms ook uitdagend zijn. Want met vrijheid komt verantwoordelijkheid. Je moet dus over een gezonde dosis zelfreflectie beschikken en feedback durven vragen en geven. Als dat bij je past is dit een heerlijke omgeving.


Wat ook onze cultuur is


Naast dat we met elkaar hard werken, maken we ook tijd voor leuke dingen. Dus niet alleen een borrel. Maar ook game/spelletjes avonden, een filmavond (of middag), wandel challenges of met cadeaus elkaar inpakken bij Stichting Jarige Job. We vieren successen en natuurlijk hebben we ook aandacht voor de dingen die niet helemaal soepel gaan.

We houden van verrassingen en we zorgen ervoor dat die er zijn. Alles voor die glimlach zeg maar. Wil je met je team op stap? Regel het! Daar is budget voor.


Wat bieden wij jou?


Een passend, marktconform salaris volgens ons open en eerlijke beloningssysteem. Dat verschilt uiteraard per functie/rolindeling. Bekijk de vacature zelf voor de max. Wist je dat wij functioneren losgekoppeld hebben van belonen? Daarover vertellen we je graag meer.


 


Een goede balans tussen werk en privé. Wij werken hybride, in overleg met je team bekijk jij wat het best werkt. We hebben 25 vakantiedagen, maar ook de mogelijkheid om er meer van te maken. Of juist deze te schenken aan een goed doel!


Reiskostenvergoeding (Voor de dagen dat je naar kantoor komt, ontvang je OF een reiskostenvergoeding van 0,21 ct per kilometer OF betalen wij jouw kosten om naar kantoor te komen (dit kan OV zijn, maar bijvoorbeeld ook een deel scooters, scooter, trein of tram). Wij zitten op loopafstand van het Centraal Station.


Gaaf vitaliteitsbeleid waar je echt harder van gaat lopen of fietsen (je start bij met een fitbit en een vitaliteitscoach om te kijken hoe vitaal jij bent, geheel vrijblijvend uiteraard). Fietsen? Gebruik de OV-fiets of schaf er 1 aan via ons Benefit Budget. Daarnaast organiseren wij regelmatig activiteiten die hierbij passen.


Een laptop en een telefoon, wat heb jij nodig om je werk goed uit te voeren? Dat horen we graag van je!


Dagelijks een verse lunch. En de hele dag door koffie en thee, maar dat is logisch 😉


Een ruim inzetbaar (opleidings)budget, ons Benefit Budget van €2400,- op jaarbasis. Wat kan je daarmee? Hieronder wat voorbeelden:


Ontwikkeling, je kan dit budget gebruiken voor zowel werk als niet-werk gerelateerde opleidingen. Van Java tot yoga.


Fit & vitaal, gebruik je budget om fit te blijven. Van nieuwe hardloopschoenen tot een fitnessabonnement.


Duurzaam wonen, van tochtstrips tot zonnepanelen, verlaag de drempel om je huis duurzaam te verbeteren.


Bepaal zelf wanneer je je vakantiegeld uitgekeerd krijgt.


Interesses

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Energie (Motivatie)

Focus op details (Management)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever