Brain Research Center

Wil jij meehelpen om onze missie “hersenziekten de wereld uit!” waar te maken? Werk dan met ons mee aan het ontwikkelen van innovatieve (nieuwe) medicijnen! Bij Brain Research Center werken jonge professionals binnen een prettige, informele sfeer waar ruimte is voor ontplooiing en verbreding van je kennis. 


Brain Research Center is een onderzoekscentrum met vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Zwolle, gespecialiseerd in klinisch geneesmiddelenonderzoek naar nieuwe medicijnen tegen hersenziekten zoals alzheimer, parkinson, en MS. We werken mee aan internationaal toonaangevende onderzoeken, want we geloven dat met elk onderzoek oplossingen voor hersenziekten dichterbij komen. Hierin zijn wij de verbindende schakel tussen patiënten, farmaceutische bedrijven, biotech bedrijven en medische professionals.Ons onderzoekscentrum groeit snel en heeft een ontspannen sfeer met aandacht voor onze deelnemers. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun plek voelen, dat betekent vaste werktijden tijdens kantooruren, 31 vakantiedagen op fulltime basis en regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door onze confetticlub. Wij staan voor respect, samenwerking, betrouwbaarheid, innovatie en doorzettingsvermogen.Brain Research Center werkt nauw samen met onder meer Alzheimercentrum Amsterdam/Amsterdam UMC, Isala en Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Geneesmiddelenonderzoek

${LOCATIE}

44 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Brain Research Center is een toonaangevende full-service expert op het gebied van klinisch medicijnonderzoek. Brain Research Center is in 2009 opgericht vanuit het Amsterdam UMC. We geloven in het bijdragen aan een toekomst waarin mensen waardevolle verbindingen kunnen behouden en een zinvol leven leiden. Dit doen we door als full-service commercieel onderzoeksbureau 


 


Carriere


Bij Brain Research Center werken jonge professionals binnen een prettige informele werksfeer. Er is ruimte voor ontplooiing en verbreding van je kennis, zodat je je kan verdiepen binnen de neurologie en het researchvak. Brain Research Center is een jong bedrijf en blijft zich ontwikkelen.


Interesses

Gezondheidszorg

Onderzoek/wetenschap

Research

Meer

Talenten

Assertiviteit (Communicatie)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Focus op details (Management)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever