Blauw Research

Bij Blauw dagen wij elkaar elke dag uit om het morgen weer beter te doen, omdat we weten dat er voor opdrachtgevers grote belangen op het spel staan. We zijn nieuwsgierig en verkennen graag de wereld om ons heen. We zijn trots op ons werk en hebben de kennis en de tools om klanten te helpen kansen te ontdekken en succesvol te worden. 


Als Blauwer ben jij deel van onze onderscheidende cultuur, we doen graag slimme dingen om het voor onze klant en voor onszelf beter, makkelijker en leuker te maken. Voorop lopen in trends en ontwikkelingen zorgt voor een succesvol bestaan.Vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen weg te zoeken tijdens jouw Blauwreis. Een kantoorpand op een toplocatie in wereldstad Rotterdam, waar ruimte is voor zowel hard werken als ontspanning. Flexibel werken qua tijd en plaats, ook online volop in verbinding met elkaar. Blauw is het leukste onderzoeksbureau om met én voor te werken! Kom jij werken bij Blauw? Bekijk onze vacatures en begin vandaag nog aan jouw Blauwreis!
Marktonderzoek

${LOCATIE}

85 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Brand

Om als merk succesvol te zijn is een goede branding essentieel. Merkherkenning is cruciaal voor de groei van een merk. Sterke merken hebben duidelijk herkenbare en unieke visuele merkelementen en worden door consumenten gelinkt aan zoveel mogelijk verschillende behoeften en koopsituaties. Binnen dit team helpen we onze opdrachtgevers om een sterke merkbeleving neer te zetten.Communication

Jouw boodschap zo goed mogelijk overbrengen naar je doelgroep, dat is precies waar we bij communicatieonderzoek naar kijken. Want je product of dienst kan nog zo goed in elkaar zitten, het moet wel aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep en hen op het juiste moment bereiken om het tot een succes te maken.


 


Customer

We helpen organisaties om oprecht naar hun klanten te luisteren en goed te begrijpen wat zorgt voor een excellente klantbeleving. Met onze klantbelevingsonderzoeken kunnen onze opdrachtgevers effectief de dienstverlening aanpassen en hun medewerkers helpen om het verschil te maken in de klantreis.


Wil jij ook graag organisaties helpen om het verschil te maken voor hun klant? Dan is werken bij Customer iets voor jou!


 


Market

Wij geven opdrachtgevers vanuit een categorieperspectief inzicht in de korte en lange termijn kansen in de markt. Als je bij Market werkt adviseer je opdrachtgevers hoe zij het huidige portfolio succesvoller in de markt kunnen zetten en hoe zij ook in de toekomst relevant kunnen blijven. Dat doen wij door inzicht te geven in hoe en vanuit welke behoeften de categorie wordt gekocht en gebruikt.


 


Product

Productontwikkeling is noodzakelijk om in de toekomst relevant te blijven voor je klanten. Wij doen consumentenonderzoek in alle fases van de product development journey. De beslissingen die gemaakt worden tijdens het innovatietraject worden zo gebaseerd op de wensen en behoeften van de eindklant. Deze structurele manier van klantbetrokkenheid zorgt ervoor dat onze klanten de markt betreden met optimaal ontwikkelde producten hetgeen bijdraagt aan hun lange termijn succes.


 


Sponsoring

Team Sponsoring Insights houdt zich bezig met onderzoek naar de impact van (wereldwijde) sponsorships op de ontwikkeling van merken. Op basis van onze onderzoeksresultaten adviseren we merken hoe ze het effect van hun sponsoring kunnen vergroten.


We werken voor internationale merken zoals Heineken, PepsiCo, PlayStation en Aston Martin, in sponsoring domeinen als Formule 1 en Champions League.


 


Sprint

Be Smarter Quicker

Met het SPRINT Agile Research Platform kun je op een snelle en gemakkelijke manier feedback en inzicht van je doelgroep ophalen zodat je advertenties, concepten, verpakkingen, webpagina’s en producten etc. binnen 24 uur kunt verbeteren en optimaliseren.


Als je bij deze squad werkt kun je goed tegen hectiek, ben je creatief en werk je gestructureerd.


 


Support

Uiteraard is Blauw niet compleet zonder de ondersteunende afdelingen. We zijn een bont gezelschap van ICT-ers, Finance, Front Office, Innovatie, Marketing, Catering en Human Resources.


Werken bij Support van Blauw vraagt veel zelfstandigheid en daarnaast hou je van aanpakken.Carriere


Binnen Blauw gaan we een paar keer per jaar op zoek naar nieuwe collega’s die net zijn afgestudeerd aan de Universiteit. Via ons interne opleidingsprogramma word je, samen met een groepje andere starters, in twee jaar klaargestoomd om zelfstandig onderzoek te kunnen doen.


In het begin van je carrière bij Blauw Research ben je vooral veel nieuwe dingen aan het ontdekken en leer je de diverse facetten van het vak. Hiervoor werk je op veel verschillende projecten mee, maak je kennis met de diverse expertises en werk je vooral samen met veel collega’s en klanten. Naarmate je meer ervaren wordt, ga je steeds meer zelfstandig werken en krijg je meer en meer verantwoordelijkheid over jouw ontwikkeling. Samen met collega’s en klanten het beste resultaat neerzetten en een snelle leercurve doormaken staan centraal.


Dus ben jij een onderzoeker die het vak graag ”on the job” wilt leren? Ben je van nature leergierig, slim, ambitieus, een beetje eigenwijs, communicatief vaardig en doe je graag nieuwe dingen? Dan is de functie van Junior Research Manager wellicht iets voor jou. Dus neem een kijkje bij onze vacatures. Op dit moment geen vacature die bij je past? Je kan altijd een open sollicitatie sturen, dan nemen we contact met je op zodra we weer nieuwe Junioren zoeken!


Interesses

Accountmanagement

Big Data

Business Analyse

Meer

Talenten

Assertiviteit (Communicatie)

Creativiteit (Intellectueel)

Discipline (Motivatie)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever