Bunzl

Bij Bunzl zijn we trots op onze collega’s. Met zo’n 20.000 collega’s internationaal en ruim 600 collega’s in Nederland is er een keur aan expertise en talent in huis. 


Bunzl is een wereldwijd, beursgenoteerd, zeer succesvol outsourcing- en distributiebedrijf. Dat houdt in dat we niet-handelsgoederen leveren aan organisaties, ofwel alles wat een organisatie nodig heeft om in bedrijf te zijn maar waar geen prijskaartje aan hangt. Dat varieert van koffiebekers tot aan kledinghangers, van gebaksdoos tot toiletpapier, van e-com verzendverpakking tot aan medische hulpmiddelen. Misschien weet je het niet, maar ook voor jou geldt: geen dag zonder Bunzl! In Nederland behoren de volgende innovatie organisaties tot Bunzl: Worldpack, De Ridder, Bunzl Retail & Industry, Janssen Packaging, Allshoes, Majestic, King, Coolpack, Quality Services en Bunzl Foodservice.Handel en distributie

${LOCATIE}

ruim 600 collega’s

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Bunzl ondersteunt haar klanten over de hele wereld met een enorme variëteit aan producten die essentieel zijn voor het succes van hun dagelijkse bedrijfsvoering.


 


Carriere


Continu volop in ontwikkeling


Werken bij Bunzl biedt grenzeloze mogelijkheden. Alleen al in Nederland opereren we in 6 verschillende sectoren, hebben we lwerkmaatschappijen in verschillende delen van het land en hebben we een keur aan disciplines in huis. Of jouw expertise nou ligt in verkoop, inkoop, marketing, finance, HR, IT of logistiek, bij Bunzl hebben we het allemaal en meer. En niet alleen in Nederland, maar in meer dan 30 landen wereldwijd. Het kan niet anders of daar zit wat voor je tussen!


Bunzl is als organisatie continu in beweging. Zo acquireren we jaarlijks meerdere goedlopende bedrijven, die elk nieuwe ervaring en expertise meebrengen, maar zijn we ook op lokaal niveau steeds in ontwikkeling, of dat nu om nieuwe producten, diensten of processen gaat. Anticiperen op vragen uit de markt, verduurzamen, digitaliseren, allemaal onderwerpen waar we dagelijks samen mee aan de slag zijn.


Ook jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Onder de naam Bunzl Academy bieden we je een breed scala aan trainingen, hebben we trainingsprogramma’s en organiseren we inspirerende events. Dat betekent dat je je persoonlijk en zakelijk kunt ontwikkelen. Of je nou interesse hebt in alles rondom duurzaamheid, meer wilt leren over het gebruik van MsTeams, alles wilt weten over bepaalde producten of met het onderwerp diveristeit en inclusie aan de slag wilt, er is voor ieder wat wils.


Bunzl vindt het welzijn van haar werknemers erg belangrijk. Dat zie je onder andere terug in de secundaire arbeidsvoorwaarden die onze werkmaatschappijen bieden. Naast goede primaire voorwaarden en secundaire voorwaarden als een goed pensioen bieden onze werkmaatschappijen een eigen pakket extra’s aan, zoals vers fruit, diverse sportmogelijkheden, leasefiets en/of teamuitjes. Alle werkmaatschappijen bieden leer en ontwikkelmogelijkheden aan. Dat doen ze via de Bunzl Academy, met externe partners en online met Goodhabitz. Je krijgt dus dagelijks de mogelijkheid om je kennis te vergroten en je persoonlijk verder te ontwikkelen. Ook daarin zijn de mogelijkheden grenzeloos.


Interesses

Accountmanagement

Accountmanagement

Automatisering/IT

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Commercialiteit (Ondernemen)

Energie (Motivatie)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever