Daikin Nederland

Bij Daikin zijn we op zoek naar studenten! Een toffe bijbaan met daarbij de mogelijkheid om in de zomerperiode meer te werken. Hoe gaaf is dat? Fijne bijkomstigheid, ons kantoor is op loopafstand van de Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit gevestigd. Wij zijn dus goed en snel bereikbaar. Wat we zoeken is versterking op onze Orders en Supply Chain afdeling. Daikin Nederland is onderdeel van een internationale (Japanse) organisatie, fabrikant en wereldwijd toonaangevend in de klimaatbeheersing en marktleider in Nederland. Wij leveren klimaatoplossingen voor de residentiële, commerciële en industriële markten en onze afdeling Service levert aanvullende diensten voor inbedrijfstellingen, onderhoud, reparatie en remote monitoring.Ons kantoor is gevestigd in Capelle a/d IJssel (op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom). Voor veel studierichtingen van de Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit bieden wij mogelijkheden voor meewerkstages, afstudeerstages, bijbanen en startfuncties.Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weten we wat er nodig is om het ideale binnenklimaat te creëren. En ook om het juiste werkklimaat te creëren waarin collega’s topprestaties kunnen leveren.

 
Productie elektrische/ elektrische goederen

${LOCATIE}

200

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Naast de producten voor de airconditioningmarkt, richten wij ons ook op de marktsegmenten voor ventilatieoplossingen, verwarmingssystemen, koudwatermachines en koel- en vriestechniek. Hiermee leveren we klimaatoplossingen voor de residentiële, commerciële en industriële markt(en).


 


Carriere


Daikin Nederland werkt en groeit hard! En juist dan is het belangrijk focus te houden. Voor een sterke, toekomstbestendige organisatie heb je tevreden en gelukkige medewerkers nodig. Om te weten te komen of we op de goede weg zijn hebben we de hulp gevraagd van Great Place to Work zodat we dit op een professionele, betrouwbare manier kunnen meten. Zij toetsen een organisatie op drie elementen: trots, vertrouwen en plezier. Via een vragenlijst voor alle medewerkers en een werkgroep die de Daikin cultuur beschrijft, hebben wij een goede indruk gekregen van wat we goed doen en wat beter kan.Naast de trotse vermelding dat we een Best Workplace 2018 zijn, is er natuurlijk ook werk aan de winkel. Zo weten wij bijvoorbeeld niet altijd van ophouden; werken bij Daikin brengt veel uitdaging met zich mee en dat balanceren moeten we nog leren. Dit zorgt er echter wel voor dat we veel verantwoordelijkheid ervaren; we voelen ons volwaardig lid van de Daikin organisatie en ervaren dat onze bijdrage van belang is. We staan niet stil en gaan met de onderzoeksresultaten aan de slag.. op naar de Greatest Place to Work!


Interesses

Accountmanagement

Automatisering/IT

Bedrijfskundig

Meer

Talenten

Discipline (Motivatie)

Energie (Motivatie)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Meer

Vacatures

Medewerker (bijbaan) Orders en Supply Chain

Capelle aan den IJssel

Bekijk vacature