Wolfsbergen Van Haarlem

Wij zijn op zoek naar een (junior) aangiftemedewerker met interesse in en affiniteit met de fiscaliteit. Een variatierijke baan waarin je je niet alleen zult richten op het maken van aangiften maar ook op het opstellen en van o.a. bezwaarschriften en het voorbereiden van adviezen. In deze rol wordt  jou de mogelijkheid geboden om je te ontwikkelen in dit vakgebied.

      


Wij zijn een Rotterdams kantoor met accountants en fiscale adviseurs. Al 20 jaar zijn wij een eigenwijze organisatie die een hoge kwaliteit van financiële dienstverlening combineert met een gezonde dosis hard werken en plezier. Wij geloven niet in de kracht van lange werkweken, maar eerder in efficiënt samenwerken, kennis delen en een goede balans in werk en privé. Onze klanten geloven in onze dienstverlening en daar komt onze groei ook vandaan, verloop kennen we nauwelijks. Onze trouwe groep collega’s bestaat uit ca. 30 personen; een platte organisatie waar iedereen elkaar kent.

 Accountants & Belastingadviseurs

CAPELLE aan den IJSSEL

ca 30 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Wolfsbergen Van Haarlem streeft naar kwaliteit en service op het gebied van fiscaliteit en accountancy. Onze partners zijn zelf ook ondernemer; de cliënt krijgt een adviseur en sparringpartner die betrokken is en begrijpt wat het inhoudt om ondernemer te zijn. Met ons team van accountants en belastingadviseurs sluiten wij onze veelzijdige dienstverlening op hun behoeften aan.

 


 


Carriere


Bij Wolfsbergen van Haarlem  vind je een open, informele en vrolijke cultuur.  Daarin proberen we met de nodige creativiteit, humor en teamgeest maar vooral met respect voor elkaar, onze clienten te bedienden. Alles met de menselijke maat en zonder overwerk-cultuur.Als beginnend fiscalist kom je te werken binnen ons fiscale team, waarbij je je in aanvang bezig gaat houden met het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Tevens maakt het opstellen van bezwaarschriften en het voorbereiden van (deel)adviesopdrachten onderdeel uit van je werk. Daarbij zal je al snel cliënten contact kunnen krijgen.  De werkzaamheden verricht je onder begeleiding van onze ervaren fiscalisten en naarmate je je ontwikkeld, zal je deze met steeds meer eigen verantwoordelijkheid gaan uitvoeren, en kan je uiteindelijk uitgroeien tot een fiscalist die zelfstandig een deel van onze cliënten bediend. Daarbij sta  je als fiscalist van ons kantoor, steeds in contact met je collega’s want het beste resultaat ontstaat altijd uit teamwork.We hechten veel aan het verdiepen en verbreden van je kennis. Dat gebeurd tijdens de vaktechnische bijeenkomsten binnen kantoor maar ook bij externe cursussen. We bieden je alle gelegenheid en vrijheid en als je die uitdaging aan gaat,  ook verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Daarbij staan je eigen keuzes voorop, niets moet, alles kan en jij bepaald in je eigen tempo hoe en in welke richting jouw ontwikkeling gaat.

 


Interesses

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Discipline (Motivatie)

Focus op details (Management)

Meer

Vacatures

(Junior) Aangiftemedewerker

Capelle a/d IJssel

Bekijk vacature