Vanberkel professionals

Wij zijn een kennis gedreven organisatie en partner voor de brede publieke sector. Onze mensen zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid, Lokaal bestuur, Woningcorporaties, Zorg en Onderwijs invulling kunnen geven aan hun sociaal-maatschappelijke taken en vraagstukken.

De mens staat centraal bij Vanberkel Professionals en daardoor is het tweejarig financieel of juridisch traineeship de perfecte kans voor jou om een vliegende start te maken binnen de publieke sector.

 


Vanberkel Professionals startte in 2007 vanuit de ambitie om met financiële dienstverlening de publieke sector een bewezen oplossing op maat te bieden.Elke organisatie en elk individu is uniek, heeft een eigen DNA en dat geldt ook voor de problemen. Dit vormt de unieke cultuur van het vertrekpunt van onze dienstverlening. Onze professionals werken dan ook samen aan de beste oplossing. Financieel en juridisch specialist in onze vijf focusgebieden Rijksoverheid, Lokaal bestuur, Wonen, Zorg en Onderwijs. Vanuit onze pijlers vertrouwen, betrouwbaarheid en open communicatie. Daar ligt onze toegevoegde waarde. 

 Financiële en Juridische dienstverlening

Zoetermeer

+/- 200 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie
Visie

Een ideale toekomstige maatschappij is volgens Vanberkel Professionals één die alleen functioneert met een transparante, flexibele en betrouwbare overheid en organisaties (profit en non-profit). Dat betekent dat de processen en regelgeving altijd in dienst moeten staan in het belang van de burger en de afnemer. En dat moet meetbaar zijn, zodat het in dienst van de openheid controleerbaar is en iedereen op zijn verantwoordelijkheid kan worden gesproken. Door vertrouwd te handelen, zowel als individu als organisatie, creëren we een moderne samenleving die betrouwbaar, integer, duurzaam en verantwoordelijk is. 

Missie

Burgers en afnemers staan steeds kritischer tegenover de overheid en organisaties. Daarnaast worden regelgeving en interne processen binnen bedrijven, non-profitorganisaties, stichtingen en overheid op alle niveaus steeds internationaler, ingewikkelder en omvangrijker. Dat vraagt vertrouwen, betrouwbaarheid, transparantie en integriteit. Vanberkel Professionals is een flexibele organisatie van experts die de overheid en organisaties helpen dit te realiseren, door middel van innovatieve processen, objectieve controles en open communicatie. Dit doen we met efficiëntie, daadkracht, betrokkenheid en integriteit naar onze opdrachtgevers en hun afnemers.

Cultuur

Vanberkel Professionals heeft een positieve, informele en creatieve organisatiecultuur. Dat is voor ons een absolute voorwaarde voor continue ontwikkeling van onze kennis en expertise. Wij werken als individu proactief samen aan innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers en dan is samenwerking, opleiding en betrokkenheid met elkaar en de opdrachtgever cruciaal. Onze interne rol verschilt per vraagstuk; expertise is leidend voor de hiërarchie, waarbij iedereen op elkaar vertrouwt en rekent. Flexibel en integer ontwikkelen wij onszelf, ons bedrijf en de medewerkers en processen bij de opdrachtgever tot betrouwbare professionals.

  


Carriere


Bij Vanberkel Professionals draait het om ontwikkeling. Tijdens het Traineeship ga je je in de brede financieel of juridische richting ontwikkelen. Na het tweejarige Traineeship krijg je de kans om je in de breedte door te ontwikkelen of te specialiseren in een bepaalde richting. Vanberkel Professionals is de dienstverlener op het gebied van Audit, Finance & Control, Legal, Data en Consulting.

 


Interesses

Talenten

Conflicthantering (Communicatie)

Flexibiliteit (Emotioneel)

Focus op details (Management)

Meer

Vacatures

Campus Recruiter

Zoetermeer

Bekijk vacature

Juridisch Traineeship in de Publieke Sector

Nederland

Bekijk vacature

Finance Traineeship in de Publieke Sector

Nederland

Bekijk vacature