Randstad Groep Nederland

Je beste zelf worden én anderen daarbij helpen: daar draait het om bij de traineeships van Randstad. Met onze 2,5 jaar durende opleidingsprogramma’s geef je jouw carrière een vliegende start. En die kan er op allerlei manieren uitzien, want elke trainee is anders.  

 


Al 60 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.Het traineeship is onderdeel van de Randstad Groep Nederland: het moederbedrijf van onze drie nationaal bekende merken Randstad, Tempo-Team en Yacht. Wanneer je solliciteert voor het traineeship, solliciteer je voor alle drie de organisaties. Tijdens de selectieprocedure leren we jou kennen, en als je wordt aangenomen kiezen we op basis van jouw unieke vaardigheden en talenten een rol en organisatie die het beste bij jou past. Zo kan het dus zijn dat je eerste rol bij Tempo-Team is en een volgende rol bij Yacht of Randstad. Bij Randstad Groep Nederland zijn er daarom volop doorgroeimogelijkheden. 

 
Zakelijke dienstverlening, HR, Consultancy, Uitzendbureau 

DIEMEN

4500 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Randstad is van mens en werk en brengt 60 jaar, wereldwijd, kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met mensen mee te denken. Waar staat iemand in zijn/haar carrière? Voor welke uitdagingen staat een bedrijf? Dat is waar we graag over in gesprek gaan. Niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

 


 


Carriere


Tijdens onze traineeships vervul je in 2,5 jaar tijd drie verschillende rollen binnen de organisatie. Je begint in een operatieve rol, als intercedent of accountspecialist. Deze rol wordt voor je uitgekozen op basis van de selectieprocedure en jouw ontwikkeling. Voor de rollen daarna solliciteer je zelf op interne functies. 

Als management trainee moet je denken aan een senior operationele rol zoals accountspecialist bij een grote klant of een coördinerende rol in een recruitment team, maar ook functies bij IT, als procesmanager of e-commerce specialist.

Als finance trainee zijn dat senior rollen als financial controller of business controller.

Traineeship afgerond? Mooi! Dan ben je klaar om aan de slag te gaan in een managementfunctie of in een finance functie bij de groep. Na 7 jaar kun je bovendien op directieniveau instromen. 

 


 


Locatie


DIEMEN


Interesses

Accounting

Accountmanagement

Arbeid- & organisatie

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Assertiviteit (Communicatie)

Commercialiteit (Ondernemen)

Meer

Vacatures

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature