Plukon Food Group

Bij Plukon hebben we voortdurend leuke, zelfstandige functies met afwisselende werkzaamheden. Als je voor Plukon kiest kom je te werken bij een innovatief, pragmatisch en gezond bedrijf met toekomst. Je ontvangt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je opleiding en werkervaring. Dat is de basis, maar we willen meer bieden. We willen jou de kans geven om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Ben jij klaar voor een verse start van jouw carrière? 


Plukon is een innovatieve producent van voeding in Europa. We lopen voorop in vers. Verse producten, maar ook verse ideeën over duurzaam werken: vriendelijk voor mens, dier en milieu. Daarom is ons credo: vers denken, vers doen en vers maken. Ons assortiment varieert van maaltijdcomponenten tot kant-en-klare maaltijden, waaronder salades. De ingrediënten hiervoor zijn gevogelte (onze basis), maar steeds vaker ook groente  en alternatieve proteïnen. Zo bedienen we liefhebbers van vlees, flexitariërs én vegetariërs. Je vindt onze producten in de koelvitrine van de supermarkt en bij quick service restaurants. Plukon is opgericht in 1895. Inmiddels werken we met ruim 8900 mensen, en zijn we gevestigd op achtentwintig locaties in zes landen. Onze omzet bedraagt meer dan twee miljard euro -en we blijven groeien.

 
Food/FMCG

WEZEP

8.900 internationaal

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Het produceren van gezonde en gevarieerde voeding voor miljoenen Europese inwoners. Betaalbaar, bereikbaar en makkelijk te bereiden. 


 


Carriere


Stages

Je studie bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen. De stages, het afstuderen en de scriptie horen daar zeker bij. Een stage of afstudeeropdracht geeft je namelijk de mogelijkheid om te ervaren hoe het er echt aan toe gaat binnen het bedrijfsleven. Ben jij er eigenlijk al klaar voor?Wij vinden het belangrijk om in contact te komen met studenten. Dit levert namelijk vaak nieuwe, innovatieve ideeën en inzichten op voor zowel de student als het bedrijf. Daarnaast biedt deze periode de kans om te kijken of er voor jou een toekomstige carrière bij Plukon in het verschiet ligt.Of het nu gaat om een snuffelstage, meeloopstage of scriptie, binnen Plukon Food Group hebben we regelmatig plekken beschikbaar. We zorgen ervoor dat je goed wordt begeleid door onze professionals tijdens deze leerzame periode.Wij bieden stages aan voor zowel hbo als wo studenten binnen de volgende afdelingen

●    HRM

●    Marketing

●    Sales

●    Supply Chain

●    Legal

●    Logistiek

●    IT

●    AgriStartersfuncties

Wil jij jouw opgedane vaardigheden in de studiebanken nu echt in de praktijk gaan brengen? Bij Plukon Food Group zijn wij altijd op zoek naar gepassioneerde en gedreven starters die zich willen verdiepen in de wereld van food supply chain en productie.  Je kunt bij ons terecht met diverse studies en vakgebieden.  Naast professionele ontwikkeling is persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk voor ons. Samen met jou zullen we bepalen welke opleiding je nodig hebt om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Heb je talent? Dan is ook de instroom mogelijk in het Young Professional Programma dat zich richt op het ontwikkelen van leiderschap. Traineeships

Het Plukon traineeship is erop gericht om een kickstart te geven aan jouw carriere als young professional. Tijdens ons tweejarig traineeship zal je je richten op zowel professionele ontwikkeling als ook op jouw persoonlijke ontwikkeling.  Als trainee bij Plukon zal je worden uitgedaagd om diverse projecten tot een goed einde te brengen. Dit doe je uiteraard niet alleen maar je werkt hiervoor nauw samen met diverse (interdisciplinaire) stakeholders binnen de Plukon organisatie.Voor Plukon is persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarom neem jij als trainee tijdens het traineeship actief deel aan het Plukon Young Professional Programma. Tijdens dit programma zul je jezelf echt tegenkomen en veel over jezelf leren. Hoe kan je bijvoorbeeld goed leiderschap tonen en welke communicatiestijlen zet je in op een effectieve manier. De begeleiding van dit programma wordt geboden door ervaren professionals in training en coaching. Zij zorgen voor een veilige leeromgeving waar je kunt leren en fouten mag maken. Het Plukon Young Professionals Programma ervaar je samen met 11 andere collega trainees of young professionals. Zo kun je direct jouw interne netwerk aanleggen binnen onze Plukon organisatie. 

 Interesses

Industrial design

Product Design

Productielogistiek

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Innovativiteit (Intellectueel)

Prestatiemotivatie (Motivatie)

Meer

Vacatures

Trainee Inkoop

Wezep (Gld.) of Dronten

Bekijk vacature