Pliant

Pliant is altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die zichzelf willen ontwikkelen in een inspirerende en technische omgeving waarbij persoonlijke aandacht en innovatie centraal staat.


Voor alle complexe technische vraagstukken en uitdagingen is Pliant de ideale business- partner. Met ons multi disciplinaire team dat al ruim 20 jaar ervaring heeft in het oplossen van gecompliceerde technische vraagstukken in diverse sectoren. Onze experts hebben oplossingen gecreëerd voor ongewone technische vraagstukken, zoals de visuele kwaliteitscontroles op gewassen of het elimineren van plastic uit huisvuil. Pliant bedenkt en creëert een oplossing voor uw technische uitdaging. Binnen Pliant heerst een persoonlijke cultuur waar initiatief wordt gewaardeerd en ontwikkelkansen worden gestimuleerd.

 Landbouw, Food, Logistiek, Gezondheidszorg, Recycling, Marine & Offshore, Sport, Bouw & Industrie

Breda

15 à 20 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Ontwikkelen en programmeren omtrent Productidentifcatie, Kwaliteitsinspectie, Fenotyping, Robot Vision, Offshore Measurement en Bulk volume meting.


 


Carriere


Innovatieve producten voor uitdagende sectoren, kom jij ons team versterken?Pliant is dé partner als het gaat om complexe technische uitdagingen in

sectoren zoals Agro & Food, Recycling, Marine & Offshore en meer. Door de multidisciplinaire achtergrond en expertise van onze specialisten komen wij als team tot de mooiste oplossingen.Of het nu gaat om visuele kwaliteitscontroles van gewassen of sortering van plastic. Omdat Pliant blijft groeien, zijn we op zoek naar leergierige collega’s die zich willen ontwikkelen in een inspirerende omgeving waarbij persoonlijke aandacht en innovatie centraal staat.Er zijn binnen Pliant volop mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie en het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen.Interesses

Bouwfysica

Bouwkunde

Duurzaamheid

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Ambitie (Motivatie)

Besluitvaardigheid (Intellectueel)

Meer

Vacatures

Junior Software Ontwikkelaar

Breda

Bekijk vacature