OTTO Work Force

OTTO Work Force neemt de leiding in het leveren van vakkundig personeel voor industrieën met een tekort aan arbeidskrachten. Ons succes is gebaseerd op de zorg voor onze mensen, want tevreden werknemers leiden tot tevreden klanten. We zijn op zoek naar toegewijde professionals om ons internationale team van ruim 1000 stafmedewerkers te versterken. Met 22 jaar ervaring in het veld zijn we trots op onze 27.000 internationale werknemers in de detailhandel, logistiek, productie en voedselindustrie in heel Europa. Kom bij ons werken en maak deel uit van de oplossing voor de groeiende vraag naar geschoold personeel in deze cruciale sectoren.

 


Er zijn ontzettend veel branches waar een tekort is aan gekwalificeerd personeel. Van de land- en tuinbouw tot aan de logistiek en de bouw. Wij zijn sinds onze oprichting in 2000 uitgegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Europa. Wij helpen werkgevers aan geschoold personeel uit binnen- en buitenland. Zo kunnen bedrijven zich richten op hun kerntaken zonder zich zorgen te hoeven maken over personeel. Wij zorgen goed voor onze mensen. 

Bij alles wat we doen staat centraal dat we onze klanten van het beste personeel willen voorzien. Dat is immers de enige manier waarop bedrijven floreren. Onze mensen maken het verschil bij onze klanten. Precies daarom investeren wij in onze mensen. Gelukkige medewerkers zorgen immers voor gelukkige opdrachtgevers. Vandaar dat ‘we take care of our people’ centraal staat in onze organisatie. Voor nu en voor de komende jaren betekent dit dat wij ons nog meer richten op de wensen en behoeften van onze (potentiële) medewerkers.

 Uitzend/Detachering/W&S 

Venray

16.000 Flex in Europa
750 Staf personeel

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


De komende jaren zullen door de vergrijzing steeds meer arbeiders van buiten Nederland nodig zijn. Er is simpelweg heel veel werk te doen. Er zijn nu eenmaal veel meer banen dan beschikbare Nederlanders om ze te doen. Gelukkig zijn er hardwerkende mensen uit Oost-Europa die dit werk graag voor ons doen. Zij zorgen dat supermarkten ’s nachts bevoorraad worden, onze pakketjes supersnel worden bezorgd en staan voor dag en dauw op om groente en fruit van het land te halen.OTTO Work Force is al 22 jaar gespecialiseerd in het inzetten van gekwalificeerd personeel in deze sectoren. Hiermee houden we de winkels bevoorraad, de Nederlandse groenten geoogst en de goederen razendsnel gedistribueerd. 

Onze professionals op onze kantoren en klantlocaties zijn verantwoordelijke voor de beste service en zorg voor onze 16.000 internationale medewerkers bij de Nederlandse klanten. Dagelijks werken in Europa 27.000 internationale medewerkers van OTTO Work Force in de retail, logistiek, productie- en voedingsindustrie.

  


Carriere


We groeien dankzij de waarden van ons familiebedrijf, ons zakelijk inzicht en onze proactieve ondernemingscultuur. Gepassioneerde mensen, de juiste persoon op de juiste plek, één team / één focus, loyaal, creatief en kansgericht. Samen zorgen we voor optimale processen, goede communicatie, transparantie en empowerment. OTTO opereert in een internationale omgeving, een werksfeer waar de medewerker kan floreren en tegelijkertijd kan genieten van de dynamiek van een snelgroeiende onderneming.

OTTO-medewerkers vertegenwoordigen het OTTO-DNA, begrijpen de uitdagende markt en hun rol bij het opbouwen van de internationale-medewerkersreis met ondersteuning en gastvrijheid. Als dynamische organisatie zijn we continu op zoek naar verbetering. Het doel is om een werkervaring te creëren met RESPECT als belangrijkste noemer.De komende jaren gaan we ons recruitment proces optimaliseren, gaan we ons focussen op het vinden en behouden van goed personeel en het bevorderen van het werken in het buitenland. Want ons werk draait om mensen! Talentvolle en succesvolle professionals weten wat er gebeuren moet en doen wat er gedaan moet worden. Ze zijn ‘in control’. Onze professionals staan dan ook centraal in onze strategie.

 Interesses

Accountmanagement

Business Development

Employer Branding

Meer

Talenten

Commercialiteit (Ondernemen)

Energie (Motivatie)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Meer

Vacatures

Junior Business Controller

Venray

Bekijk vacature