Ormer ICT

Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren. Met passie voor onze klanten!


Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun ICT-organisatie. Dit doen wij door het detacheren van ICT-professionals, het outsourcen van ICT-diensten en ICT-consultancy.

Ormer ICT is dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren.

Met passie voor onze klanten!Informatietechnologie en services

Schiedam, Hoofddorp, Zwolle & Eindhoven

65 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Ormer ICT is al ruim twintig jaar dé dienstverlener in de ICT waar communicatie met klanten bovenaan staat. Ormer ICT is betrouwbaar en succesvol doordat onze focus altijd daar ligt waar die nodig is om de meest optimale ICT-oplossing voor de klant te realiseren. De kernwaarden van Ormer ICT weerspiegelen wie we zijn en welke diensten we leveren:

•Afspraak = afspraak

•Passie voor onze klanten

•Succesvol in PartnershipOrmer ICT is de partner in:

1.Detachering

2.Outsourcing

3.ConsultancyDienstverlening is bij ons niet alleen het leveren van een dienst aan je klant, maar als partner samen met je klant.


 


Carriere


Onze medewerkers kenmerken zich door hun no-nonsense mentaliteit en professionele manier van werken en handelen. Maar ook door hun passies buiten het werk. Onze professionals worden continu geschoold en getraind op het gebied van de laatste technologie. Hierdoor garanderen wij onze klanten de hoogst mogelijke service.Sinds de oprichting van Ormer ICT in 1992 door Jan Willem Jongebreur, is de gedeelde passie voor onze klanten steeds de rode draad geweest. Die passie heeft ertoe geleid dat we nu, vijfentwintig jaar later, onze klanten nog steeds een zorgeloos bestaan ten aanzien van hun ICT kunnen bieden. Naast de genoemde ‘passie voor onze klanten’ zijn ‘Afspraak is Afspraak’ en ‘gedreven door succes’ kernwaarden van Ormer ICT.


Interesses

Automatisering/IT

Customer Support

Cyber security

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Besluitvaardigheid (Intellectueel)

Discipline (Motivatie)

Meer

Vacatures

Traineeship beste ICT-professional

Schiedam

Bekijk vacature

Startende IT-specialist

Schiedam

Bekijk vacature

Marketing stagiair(e)

Schiedam

Bekijk vacature

(Junior) Accountmanager

Schiedam

Bekijk vacature