Mental Care Group

Opdidakt, Mentaal Beter, HSK Groep, Vitalmindz, AlleskITs, Siggie en De Gezonde Zaak zijn allemaal onderdeel van de Mental Care Group. Met meer dan 2000 medewerkers door het land zetten wij ons iedere dag in om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, van jong tot oud en van Groningen tot Maastricht. Het is ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van mentale uitdagingen. Wij leren van en met elkaar, versterken elkaar waar mogelijk en maken het verschil waar nodig. Samen staan wij sterk voor een mentaal gezond, vitaal en veerkrachtig Nederland.


Opdidakt helpt kinderen en jongeren een goede start te maken in de maatschappij door ondersteuning te bieden wanneer zij vastlopen in hun ontwikkeling. Wij doen onderzoek naar leerproblemen, zoals dyslexie, dyscalculie en intelligentie. Ook geeft Opdidakt behandelingen die gericht zijn op zowel didactisch als op sociaal-emotioneel gebied. Daarnaast ondersteunen we scholen bij de ontwikkeling van hun leerlingen. Met ons aanbod schoolservice vergroten we de kennis en vaardigheden van leraren in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. We werken vraaggericht en ondersteunend.


 


Zowel jong als oud kan bij Mentaal Beter terecht voor behandelingen in de generalistische basis ggz (gb-ggz) en specialistische ggz (s-ggz). Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van lichte tot matige klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma, ADHD, autisme en somatisch-symptoomstoornissen. Het verminderen van klachten is echter niet het enige waaraan wij werken: bij elke behandeling zorgen we ervoor dat mensen groeien in hun zelfredzaamheid en weer de regie over hun eigen leven kunnen oppakken, ongeacht hun leeftijd. Mentale vitaliteit is immers van uiterst groot belang voor het leiden van een gelukkig leven.


 


HSK is een landelijk opererende organisatie voor psychische zorg en zijn gespecialiseerd in werkgericht behandelen. HSK biedt bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Wij bieden behandelingen op basis van cognitieve gedragstherapie, EMDR en online therapie in de basis ggz en specialistische ggz.


 


Vitalmindz richt zich op de mens in de organisatie mentaal vitaal en duurzaam inzetbaar te houden of te krijgen. Vanuit de visie dat positief denken positief gaat werken, wil Vitalmindz bijdragen aan het creëren van een positievere mindset bij werkgevers en werknemers om in hun kracht te blijven.


 


AlleskITs is een zelfstandig behandelcentrum voor kinderen met leer-, gedrags- en ontwikkelingsstoornissen met name gericht op ADHD en aanverwante chronische gedragsstoornissen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. De begeleiding en behandeling die AlleskITs biedt aan deze jeugdigen bestaat uit onderzoek, diagnose en ambulante en poliklinische begeleiding en behandeling. AlleskITs zet hierbij in op een multidisciplinaire aanpak waarbij een kinderarts, psychiater en een psycholoog een rol kunnen vervullen.


 


Siggie biedt persoonlijke, professionele online coaching voor studenten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De studententijd kan namelijk pittig zijn, met alles wat er op studenten afkomt. Bij Siggie werken wij in opdracht van de hogeschool of universiteit. Op dit moment werken wij samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Leiden en de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam.


 


De Gezonde Zaak beweegt mensen naar een leven met meer energie en veerkracht. Dit doen we door middel van specialistische behandeling. Door 25 jaar ervaring met het behandelen van mensen, hebben wij een innovatieve aanpak met duurzaam resultaat. Wanneer mensen vastlopen, dan biedt De Gezonde Zaak de juiste behandeling om weer te herstellen.Mentale gezondheidszorg

Door heel Nederland

bijna 2300 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via


 


Solliciteren bij Mental Care Group


Sta jij samen met ons sterk voor een mentaal gezond, vitaal en veerkrachtig Nederland?


We blijven groeien! We zetten ons met hart en ziel in om te voldoen aan de toenemende vraag aan psychische hulp. Daarom zijn we op zoek naar de talenten van nu, op zoek naar jou. Met meer dan 2000 medewerkers binnen circa 130 vestigingen door het land zetten wij ons iedere dag in om

de beste te zorg aan te bieden aan onze cliënten.


Team Recuitment maakt graag kennis met jou. We zijn benieuwd of jij met jouw specialisme, ideeën en overtuigingen past bij onze organisatie.


 


Locatie


Landelijk


Interesses

Arbeids- en Organisatiepsychologie

Clinical Psychology

Cognitive Psychology

Meer

Talenten

Initiatief (Motivatie)

Inlevingsvermogen (Emotioneel)

Integriteit (Motivatie)

Meer

Vacatures

Trainee

Verschillende

Bekijk vacature

Basispsycholoog Volwassenen

Bergen op Zoom

Bekijk vacature

Basispsycholoog Volwassenen

Oostburg

Bekijk vacature

Psycholoog / Orthopedagoog

Velp

Bekijk vacature

Orthopedagoog / Psycholoog

Drachten

Bekijk vacature

Orthopedagoog / Psycholoog

Geertruidenberg

Bekijk vacature

Orthopedagoog / Psycholoog

Sevenum

Bekijk vacature

Orthopedagoog / Psycholoog

Eindhoven en Helmond

Bekijk vacature

Orthopedagoog / Psycholoog

Vlaardingen

Bekijk vacature