Kverneland Group

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiast talent om te verwelkomen! Dus ben jij enthousiast, gemotiveerd en wil jij graag een steentje bijdragen aan de groeiende wereldbevolking, dan ben jij zeker op je plek bij Kverneland! 


Wij zijn Kverneland Group Nieuw-Vennep BV, een van oorsprong Scandinavische organisatie die al meer dan 140 jaar bestaat. Sinds 2012 zijn wij onderdeel van Kubota, het Japanse bedrijf wat je misschien wel kent van tractoren of andere machines. Kverneland maakt landbouwmachines voor de loonwerkers en de boeren. We zitten internationaal en hebben productielocaties in 8 verschillende landen. In Nieuw-Vennep worden Kunstmeststrooiers en Landbouwspuiten geproduceerd, en in andere landen worden andere producten gemaakt. Met de machines proberen wij het voor de boeren zo makkelijk mogelijk te maken om hun gewassen te verzorgen en dragen wij zo bij aan de groeiende wereldbevolking. 

 
Landbouw & Techniek

Nieuw-Vennep

350 – 400 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Elk land beheert zijn eigen product. Wat dat betreft is Kverneland een hele unieke organisatie in Nederland, want wij doen alles zelf. We ontwikkelen, maken onderdelen, poedercoaten, assembleren en verkopen de machines zelf. Op onze locatie in Nieuw-Vennep zit ook Kverneland Group Mechatronics BV gevestigd wat de besturingssystemen maakt voor de machines. Nieuw-Vennep en Mechatronics werken daarom ook vaak samen op het gebied van R&D. Voor iedereen die affiniteit heeft met (agri)techniek is dit een leuke organisatie om te werken. 


 


Carriere


Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent in onze organisatie. Omdat wij alles zelf doen hebben wij een breed scala aan functies, dus bijna iedereen zou bij ons terecht kunnen. Houd onze vacatures in de gaten voor een actief overzicht van de vacatures.Binnen onze organisatie is bijna alles mogelijk, denk aan een constructeur of purchaser. Maar om een impressie te geven van wat er mogelijk is zullen wij een aantal afdelingen noemen: 

Hiernaast hebben wij nog productie- en logistieke afdelingen maar op deze afdelingen wordt vaak gebruik gemaakt van uitzendkrachten.  Wij vinden opleiden erg belangrijk, en elke medewerker krijgt dan ook de kans om een opleiding te volgen. Dit wordt in het ontwikkelgesprek besproken wat 1 keer per jaar wordt gehouden. Wij helpen dus niet alleen de boeren met het laten groeien van hun gewassen, wij helpen de medewerkers ook met groeien.

Interesses

Advanced Process Technology

Asset management & maintenance

Automotive Engineering

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Focus op details (Management)

Kwaliteitsgerichtheid (Motivatie)

Meer

Vacatures

Orderdesk en After Sales medewerker

Dronten

Bekijk vacature

Marketing medewerker

Nieuw-Vennep

Bekijk vacature

Junior Product Manager

Nieuw-Vennep

Bekijk vacature