KPMG

Draag bij aan vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij. Combineer de nieuwste technologieën met wat we bij KPMG in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken.


Als KPMG’er adviseer je in een team een breed palet aan klanten; vaak internationale ondernemingen. Zij willen groeien of veranderen. Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij? Aan welk financieel vraagstuk je ook denkt, bij KPMG kan je er mee aan de slag. Van het begeleiden van fusies en overnames tot risk management en digital sourcing.

 Financiële diensten & Consultancy 

AMSTELVEEN (Hoofdkantoor)

Ruim 3500 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


KPMG biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Audit en Advisory.


 


Carriere


Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor een excellent aanbod van opleidingen en ontwikkelprogramma’s, zodat jij alle mogelijkheden hebt om jouw eigen leerpad te bepalen. Natuurlijk groei je ook hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. Zo brengen wij niet alleen jou verder, maar ook onze klanten en de maatschappij.

Heb jij de ambitie om door te groeien en de grenzen van je talenten te verleggen? Wij verkennen samen met jou alle opties. Afhankelijk van je ontwikkeling kun je snel doorstromen naar een hogere functie en neemt je verantwoordelijkheid toe. Van trainee of consultant tot partner; alles is mogelijk.

Jij vindt jouw uitdaging bij KPMG!

 Interesses

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Discipline (Motivatie)

Energie (Motivatie)

Meer

Vacatures

Junior Digital Consultant

Amstelveen

Bekijk vacature

Werkstudent Digital Process Excellence

Amstelveen

Bekijk vacature

Solution Architect

Amstelveen

Bekijk vacature

Junior Consultant Digital Enablement

Amstelveen

Bekijk vacature

Consultant Digital Sourcing

Amstelveen

Bekijk vacature