I&DT


I&DT Software Groep, oftewel Internet & Database Technology, is specialist op het gebied van bedrijfsinformatie technologie. Door opleiding en ervaring zijn wij in staat de vertaalslag te maken tussen vraagstukken vanuit de business naar de mogelijkheden op ICT-gebied, zonder verlies van de kijk op bestaande infrastructuren en architecturen binnen de huidige organisatie. Door de juiste inzet van ICT-middelen stellen wij organisaties, zowel groot als klein, in staat efficiënter te werken.Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijke benadering, professionaliteit en innovatie en is gebaseerd op ervaring met effectieve en efficiënte oplossingen. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de praktische toepassingsmogelijkheden die de nieuwste technieken bieden. Onze software voor de Zorgsector heet Curasoft. Curasoft is complete online software ter ondersteuning van de informatiebehoefte, werkprocessen, planning, communicatie, dossiervorming en financiën van zowel grote als kleine zorgorganisaties.Onze software voor de Logistieke sector heet ProductWare. ProductWare ondersteunt de informatie- en processtromen van haar klanten in de sector van producenten, importeurs, op- en overslagbedrijven, groot- en detailhandel met ICT technologie die qua stabiliteit en innovatie tot de absolute top behoren. 
Software

ZAANDIJK

50 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie 


Carriere


Voor onze continu groeiende producten, zoeken wij slimme en goede mensen. Wij zoeken technische mensen, maar ook mensen in logistiek- en zorggerelateerde functies. 

De groei, toekomstverwachtingen en technologische ontwikkelingen bieden een omgeving waar tal van mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op technisch gebied.Een greep uit ons aanbod:

 


Locatie


ZAANDIJK


Interesses

Talenten

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever