Franciscus Gasthuis & Vlietland


Een fulltime carrière bestaat uit 2.000 werkweken. Heb jij al nagedacht wat je in die jaren wilt achterlaten? Wil jij zinvol werk verrichten en iets doen waar je echt gelukkig van wordt? Dan is het tijd voor het echte werk. Het echte werk wordt namelijk hier gedaan: in de zorg, in ons ziekenhuis. Of je nu als servicedeskmedewerker, ICT-beheerder, projectleider, adviseur of controller werkt. Werken bij Franciscus biedt de mogelijkheid om iets terug te doen voor anderen en een verschil te maken. In een werkomgeving die er écht toe doet, en waarbij je dagelijks impact hebt op het leven van anderen. Maak de stap naar het echte werk. Zet de stap naar Franciscus!

 Gezondheidszorg

Rotterdam & Schiedam

4700 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met 2 ziekenhuislocaties, 3 poliklinieklocaties en een polikliniek in het Oogziekenhuis. Wij staan klaar voor patiënten en families met ruim 4.700 medewerkers, ruim 300 artsen en 300 vrijwilligers.


We hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Bij ons werken gemotiveerde, betrokken collega’s waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.


Franciscus Gasthuis & Vlietland is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Om topklinische zorg nu en in de toekomst te leveren is er binnen ons ziekenhuis veel aandacht voor opleiding, bijscholing, (wetenschappelijk) onderzoek en vernieuwing.


 


Carrière


Ben je naast je studie op zoek naar een uitdagende bijbaan? Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar een baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Ga bijvoorbeeld aan de slag op onze afdeling ICT, Finance & Control of Facilitaire Dienst.


 


Locatie


Rotterdam & Schiedam


Interesses

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Assertiviteit (Communicatie)

Besluitvaardigheid (Intellectueel)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever