Flyct

Flyct is een letselschadebureau en heeft twee kantoren in Nederland: ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel en een kantoor in Assen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Dit is waarom onze letselschade specialisten door heel het land werken. Er is dus altijd een expert bij u in de buurt.Juridische Dienstverlening

Capelle aan den IJssel en Assen

circa 80 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via


Hoe gaan wij te werk?


Als u uw letselschadezaak laat behandelen door Flyct krijgt u, na uw intake gesprek, een behandelaar toegewezen die het beste bij u past. Onze medewerkers luisteren aandachtig naar uw verhaal en onderzoeken of u in aanmerking kunt komen voor een schadevergoeding. Zij kijken naar de beste fit met één van onze behandelaars.


Tijdens uw letselschadetraject kunt u uw dossier via een beveiligde internetapplicatie inzien. U bent op deze manier altijd op de hoogte van de stand van zaken. En de communicatie tussen u en uw behandelaar loopt op deze manier soepeler.


 


Carrière


Team


Het verhalen van schade is specialistisch werk en vereist dan ook een deskundig expert. Bij Flyct werken wij met professionele letselschade-specialisten, juristen, medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Klik hier om (digitaal) kennis te maken met ons team.


Carrière mogelijkheden


Jij wordt gekoppeld aan een vast aantal letselschade-behandelaars die jij inhoudelijk gaat ondersteunen in hun dossiers en die jou van A tot Z de fijne kneepjes van het vak gaan leren. Van eerste melding tot en met afwikkeling behartig jij samen met de expert de belangen van onze en jouw cliënten en doe je alles voor een tevreden cliënt die een rechtvaardige schadevergoeding ontvangt door jouw kennis, kunde en inzet. Denk hierbij aan jurisprudentieonderzoek, opstellen en versturen van aansprakelijkstellingen, inhoudelijke contacten onderhouden met cliënten, verzekeraars en advocaten in het binnen en buitenland, schadestaten opstellen, rappels versturen, medische informatie opvragen, medisch adviezen bestuderen en beoordelen etc. Daarnaast zul je op termijn een eigen dossierbestand hebben en dit bestand qua zwaarte langzaam uitbreiden. Mogelijkheden om relevante cursussen, kennisbijeenkomsten en opleidingen te volgen om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie tot volwaardig letselschadejurist/letselschade-expert.


 


Locatie


Capelle aan den IJssel en Assen


Interesses

Arbeid- & organisatie

Bedrijfskundig

Business Consultancy

Meer

Talenten

Discipline (Motivatie)

Focus op details (Management)

Inlevingsvermogen (Emotioneel)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever