Exterus

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste werkstudenten en stagiaires die geïnteresseerd zijn in het werken in een internationaal georiënteerde werkomgeving. Ontdek hoe het werken in een teamverband binnen een kleinschalige fiscale adviesorganisatie eruitziet. Je bent communicatief vaardig, flexibel en een echte teamplayer. Ook ben je sportief en doe je graag mee met onze bootcamp op maandag. Wat je leert op de opleiding, probeer je zoveel mogelijk in praktijk te brengen. Wij begeleiden en ondersteunen jouw ontwikkeling. Hierbij laten we je vanaf dag één vrij om uiteenlopende werkzaamheden op te pakken en uit te voeren. Instromen als werkstudent is continu mogelijk, informeer bij de HR Manager wat de mogelijkheden zijn!


Exterus is sinds 2006 een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Den Haag en met ongeveer 25 medewerkers voornamelijk actief in de Randstad. Wij zijn specialist in advisering en ondersteuning  op het gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll(ing) services voor internationale bedrijven met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor werknemers.


Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke, klantgerichte en betrouwbare aanpak. Bij ons werken specialisten die allen expert zijn op hun vakgebied: immigratie, fiscaal advies en payroll(ing). Hierdoor kunnen wij onze klanten een “one-stop-shop” kunnen bieden. Vanaf het moment van aankomst van een medewerker in Nederland tot aan het moment van vertrek uit Nederland bieden wij support en advies gedurende het volledige immigratietraject van de werknemers.


Typisch Exterus

Jong, ambitieus, slim en uitgesproken. Wij zijn succesvol door het uitstekende teamwork (zowel met collega’s als met klanten). Exterus is een professioneel maar ‘klein’ advieskantoor.


TEAM

Wij zijn succesvol door het uitstekende teamwork (met collega’s en klanten). Exterus is een professioneel maar ‘klein’ advieskantoor. Onze werkwijze: belangstelling voor de ander (samenwerken), met enthousiasme dat aanstekelijk werkt, gezamenlijk zichtbaar de doelen nastreven.


BELONING

Van ons mag je een afwisselende baan verwachten binnen een klant gedreven, informele organisatie waar goede initiatieven worden beloond. Wij stimuleren jouw professionele ontwikkeling en natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.


UITDAGING

Heb jij de eXterus-factor? Wij werken voor mooie klanten aan uitdagende complexe vraagstukken. En bieden stevige concurrentie aan de grote kantoren door een kenmerkende eigen-(werk)wijze! Juridische en Financiële dienstverlening

DEN HAAG

25 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Exterus is specialist in advisering en ondersteuning van hun klanten op het gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll(ing).


 


Carriere


Momenteel staan er verschillende vacatures open, waaronder: Consultant Tax Compliance, Payroll Traineeship, Sales & Marketing Officer en Tax Advisor. Een uitgebreide omschrijving van deze vacatures kun je hier vinden


Interesses

Talenten

Discipline (Motivatie)

Focus op details (Management)

Integriteit (Motivatie)

Meer

Vacatures

Werkstudent Fiscale Aangifte (8-24 uur p/w)

Den Haag

Bekijk vacature

Tax Advisor

Den Haag

Bekijk vacature

Sales & Marketing Officer

Den Haag

Bekijk vacature

Payroll Trainee

Den Haag

Bekijk vacature

Consultant Tax Compliance

Den Haag

Bekijk vacature