elipsLife

Verzekeringen saai? Niet bij ons. Werken bij elipsLife betekent werken in een informele organisatie in een dynamisch speelveld van verzekeringen, grote klanten, interessante projecten en robots. 

 


Verzekeringen saai? Niet bij ons. Werken bij elipsLife betekent werken in een informele organisatie in een dynamisch speelveld van verzekeringen, grote klanten, interessante projecten en robots. 

De medewerkers vormen de ruggengraat van elipsLife. Hun inzet en prestaties maken het succes van het bedrijf pas echt mogelijk. We zijn er trots op dat we op bekwame, loyale en betrokken medewerkers kunnen rekenen.

elipsLife biedt niet alleen een uitstekende mogelijkheid om deel uit te maken van een nummer 1 verzekeringsbedrijf, maar het biedt ook aantrekkelijke salarissen, een uitstekend pensioenfonds, ruime vakantie-/verlofregelingen en flexibele werktijden. Tijdens en buiten werktijd is er veel ruimte voor ontspannende activiteiten, zoals sport, uitjes en borrels.

Nieuwsgierig? Bel of mail voor een gesprek of een potje tafelvoetbal.Verzekeringen, Financiële dienstverlening

HOOFDDORP

100 – 110 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


elipsLife is een verzekeringmaatschappij voor institutionele klanten (B2B-bedrijven). Wij richten ons op verzekeringsproducten die de financiële gevolgen van ziekte en ongevallen dekken. De nadruk ligt op beroepsmatige en particuliere verzekeringen bij overlijden en arbeidsongeschiktheid. Onze klanten zijn pensioenfondsen, collectieve stichtingen bedrijven en verenigingen. 

 


 


Carriere


Binnen elipsLife werken we in een platte, informele organisatie waar we altijd met elkaar in gesprek blijven. We zijn innovatief en dynamisch, waardoor er nieuwe functies ontstaan. We kijken naar de persoon en zijn / haar krachten en luisteren naar de ambities. Hierdoor is het mogelijk om je in de breedte te ontwikkelen.

Met de korte lijnen die wij hebben weet je waar je collega’s op de andere afdelingen mee bezig zijn.

 


Interesses

Big Data

Business Analyse

Data Analyse

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Besluitvaardigheid (Intellectueel)

Energie (Motivatie)

Meer

Vacatures

Pricing Analyst

Hoofddorp

Bekijk vacature