DSV

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. We zijn groeiende en op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. We zijn altijd op zoek naar mensen die een verschil willen maken en waarde kunnen toevoegen aan onze organisatie. De eigenschappen waar we binnen DSV  van al onze medewerkers waarde aan hechten zijn: betrokkenheid, verantwoordelijkheid, eigenaarschap en de motivatie om samen te willen groeien.


DSV is een wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. We hebben kantoren in meer dan 90 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten.

DSV is een wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. We hebben kantoren in meer dan 90 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten.Onze Nederlandse organisatie is onderverdeeld in de drie divisies Air & Sea, Road en Solutions. Binnen Air & Sea bieden we oplossingen voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen in zee- en luchtvracht wereldwijd. Binnen Road vervoeren we dagelijks goederen met meer dan 20.000 vrachtwagens naar elke gewenste bestemming binnen Europa. Binnen Solutions werken we samen met onze klanten om logistieke oplossingen te ontwikkelen die de algehele efficiëntie verhogen en de kosten verlagen. Hiervoor hebben we meer dan 700.000 m2 alleen al in Nederland in diverse magazijnen.
Logistiek en Transport

DORDRECHT

DSV is een wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. We hebben kantoren in meer dan 90 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. DSV heeft 3000 collega’s in Nederland.

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Wil jij iets vervoeren? Bij DSV kan het! Wij vervoeren het via de manier die jij wilt. We kunnen beginnen met wegtransport, dat vervoert jouw pakket namelijk lokaal, nationaal of internationaal. Het kan natuurlijk ook nog sneller, namelijk via de rails. Ons vrachtvervoer per spoor is veilig, snel, stabiel en punctueel – en heeft een lage impact op het milieu. Heeft jouw pakket echt veel haast? Geen probleem, dan vervoeren we het toch door de lucht! Via de luchtvracht breng DSV jouw goederen overal naar toe. 

Wil je het toch liever gewoon simpel aan huis laten bezorgen? Ons DSV XPress team staat voor u klaar en brengt uw pakket eigenhandig aan uw eigen deur. 


Carriere


Je maakt deel uit van een dynamische en informele omgeving waarin alle mogelijkheden binnen bereik zijn.  We moedigen jou aan om te doen alsof DSV jouw eigen bedrijf is, een bedrijf waar elke carrièrestap mogelijk is. 


Interesses

Distributielogistiek

Logistiek

Supply Chain

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Besluitvaardigheid (Intellectueel)

Discipline (Motivatie)

Meer

Vacatures

Solutions Architect

Moerdijk of Venlo

Bekijk vacature

Logistics Engineer Venlo

Venlo

Bekijk vacature

Junior Logistics Engineer

Venray

Bekijk vacature

Junior Logistics Engineer

Amsterdam

Bekijk vacature

Junior Control Tower Specialist

Hoofddorp

Bekijk vacature