CBBS HR & Payroll Services

CBBS ondersteunt  bedrijven met hun HR- en salarisadministratie. Wij zijn volop in ontwikkeling en daarom op zoek naar salarisspecialisten en HR professionals. Heb jij een goed gevoel voor cijfers en analytisch talent? Dan zijn wij op zoek naar jou!Afhankelijk van je talent, opleiding en ervaring leiden wij je op tot salarisspecialist of HR professional.Flexibel, persoonlijk en solide.CBBS ondersteunt bedrijven in alle aspecten van personele dienstverlening. Zowel op het gebied van salarisadministratie, softwareoplossingen als HR-zaken. Dat doen we al sinds 1960. En daar zijn we ontzettend trots op.

 Complete ondersteuning bij uw personeelsadministratie CBBS ondersteunt bedrijven in alles wat met personeel te maken heeft. Wij staan klaar voor iedere ondernemer. Het maakt niet uit of u een accountants- of administratiekantoor heeft of binnen het MKB actief bent. U kunt altijd bij ons terecht. Dit kan met al uw vragen op het gebied van salarisadministratie, salarissoftware, HRM-software en voor HR Advies. Samen met u bekijken wij welke oplossing het beste bij uw situatie past. Kortom: altijd advies op maat.
Zakelijke dienstverlening

RIJSWIJK

50 medewerkers in Rijswijk & 15 medewerkers in Winschoten

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


HR advies, HRM software, Salarisadministratie, Salarissoftware, begeleiding, interim, consultancy en juridisch advies 


Carriere


Werken bij CBBSCBBS ondersteunt  bedrijven met hun HR- en salarisadministratie. Wij zijn volop in ontwikkeling en daarom op zoek naar salarisspecialisten en HR professionals. Heb jij een goed gevoel voor cijfers en analytisch talent? Dan zijn wij op zoek naar jou!Afhankelijk van je talent, opleiding en ervaring leiden wij je op tot salarisspecialist of HR professional. Al ervaring op dit gebied? Ook dan komen we graag met je in contact.Interesses

Accountmanagement

Arbeidsrecht

Automatisering/IT

Meer

Talenten

Discipline (Motivatie)

Focus op details (Management)

Inlevingsvermogen (Emotioneel)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever