Blue10

Blue10 is een enthousiaste, positieve en snelgroeiende organisatie. We kennen een sterke gedrevenheid om iedere dag het beste uit onszelf te halen, waarbij we streven naar het hoogste niveau van eenvoud, zowel binnen onze organisatie als in de cloud software die we bieden.


We zijn continu op zoek naar mogelijkheden om nieuwe onderdelen van administratieve processen te vereenvoudigen of zelfs volledig te automatiseren. We kijken om ons heen, we luisteren naar de feedback die we krijgen en leren daardoor iedere dag. Wij zijn ervan overtuigd dat software gebruikersvriendelijk en eenvoudig moet zijn en zetten iedere dag stappen naar nog meer eenvoud en gebruikersgemak.ICT/ Automatisering 

Den Haag

+/- 60 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar zijn en je op tijd geïnformeerd wordt als een contract afloopt.


Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid, tijdigheid en juistheid van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen en contracten. Dat maakt Blue10 de ideale assistent op de financiële administratie.


 


Carriere


Bij Blue10 gaan hard werken en plezier maken heel goed samen. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.


 


Locatie


Den Haag


Interesses

Accountancy

Accounting

Accountmanagement

Meer

Talenten

Flexibiliteit (Emotioneel)

Focus op details (Management)

Initiatief (Motivatie)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever