Sollicitatie advies

Sollicitatie advies voor talenten: Succesvol solliciteren en opvallen bij werkgevers

Wil je succesvol solliciteren en jezelf onderscheiden van andere talenten? Het sollicitatieproces kan spannend zijn, maar met het juiste sollicitatie advies vergroot je jouw kansen op een baan die bij je past. Bij ErasmusTalent begrijpen we dat er veel vragen kunnen opkomen tijdens het solliciteren. Daarom bieden onze HR-professionals waardevolle tips en begeleiding voor jouw sollicitatieproces, van voorbereiding tot het afronden van het gesprek. Meld je nu aan via de onderstaande button en zorg ervoor dat je succesvol door de sollicitatieprocedure gaat.

sollicitatie advies

Optimaliseer je CV en vind jouw droombaan

Recruiters nemen vaak snel een kijkje op je CV, dus het is essentieel om hen een duidelijk overzicht te geven van jouw vaardigheden en ervaringen. Heb je de juiste diploma’s en werkervaring voor de functie? Voldoe je aan het gewenste profiel? Al deze informatie is af te lezen van jouw Curriculum Vitae. Tips nodig voor een goed CV? Bekijk deze hier

Maar hoe maak je nu een effectief CV? Welke details zijn belangrijk om te vermelden en welke kun je beter achterwege laten? Het opstellen van een CV vereist meer dan je misschien denkt. Gelukkig staan onze ervaren HR-professionals klaar om je te helpen. Samen met jou gaan ze aan de slag om een optimaal CV te creëren, zodat jij met vertrouwen kunt solliciteren. Interesse? Meld je aan via de onderstaande button.

Val op met een video sollicitatie

Heb je ooit overwogen om een persoonlijke video toe te voegen aan je sollicitatie? Video sollicitaties worden steeds populairder en bieden een unieke kans om op te vallen tussen andere kandidaten.

Het is lastig om je te onderscheiden met alleen een CV, maar een persoonlijke video maakt echt indruk! In tegenstelling tot een CV kun je jezelf voor de camera veel beter presenteren. Sterker nog, jouw video kan zelfs worden bekeken en gedeeld binnen verschillende netwerken!

Het opnemen van een video lijkt misschien eenvoudig, maar er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Bij ErasmusTalent staan onze ervaren HR-professionals klaar om je te adviseren en je video te controleren. Zo kun je snel beschikken over een optimale video die je kunt gebruiken bij jouw sollicitaties.