Gratis Persoonlijkheidstest
Op basis van 5 thema's een weergave en omschrijving van jou als persoon

Krijg meer inzicht in jouw PITA: passie, interesses, talenten en ambities met de Gratis Persoonlijkheidstest!

De Big Fifty is een persoonlijkheidstest. Uit psychologisch onderzoek zijn vijf thema’s naar voren gekomen, de zogenaamde Big Five, waarmee iemands persoonlijkheid in de volle breedte kan worden beschreven. De Big Five persoonlijkheidstheorie is de meest onderzochte en gebruikte persoonlijkheidstheorie. Registreer je als Talent op ons platform en maak gebruik van deze Gratis Persoonlijkheidstest.

Persoonlijkheid zegt iets over het gedrag dat iemand typeert in vergelijking tot anderen. Bijvoorbeeld de manier waarop iemand zal omgaan met mensen en situaties in het werk. De Big Fifty Persoonlijkheidstest onderzoekt houdingen, meningen en voorkeuren. Er zijn geen goede of foute antwoorden, het is dus geen test waarvoor je kan slagen of zakken.

Met de Big Fifty Persoonlijkheidstest ontvang je scores op de vijf belangrijkste persoonlijkheidsfactoren die gedrag beïnvloeden in werksituaties: Neuroticisme, Extraversie, Openheid, Aanpassingsvermogen en Consciëntieusheid.

Persoonlijkheid geeft inzicht in hoe iemand zich gedraagt in vergelijking met anderen, zoals de manier waarop iemand omgaat met mensen en situaties op het werk.

In de rapportage van de Big Fifty Persoonlijkheidstest wordt het persoonlijkheidsprofiel vertaalt naar competenties. Een competentie beschrijft een combinatie van kennis, vaardigheden en gedrag, dat belangrijk is om met succes op een bepaald gebied resultaten te behalen.

Per competentie wordt een indicatie gegeven van de mate waarin jij deze competentie kan ontwikkelen. Deze indicatie is gebaseerd op jouw persoonlijkheid.

Via dit assessment kom je snel meer te weten over wie jij bent en wat je sterke punten zijn. In de uitslag zie je hoe jij scoort op alle Big Five persoonlijkheidskenmerken.

De test bestaat uit 150 stellingen. Er is geen tijdsbeperking. De meeste mensen doen er ongeveer 20 minuten over, maar neem er rustig de tijd voor.

Wil jij ook jouw talenten ontdekken?

Registreer  je dan nu gratis op ErasmusTalent en krijg toegang tot de gratis persoonlijkheidstest.

Gratis persoonlijkheidestest