CV check
CV check Succesvol solliciteren met jouw CV

Succesvol solliciteren met jouw CV: doe de CV check!

Vrijblijvend jouw CV, motivatiebrief en/of sollicitatiebrief doornemen met één van onze HR professionals? Dat kan! Wij zorgen graag samen met jou voor een optimaal CV, zo zorgen we dat jij zo optimaal mogelijk bent voorbereid op je sollicitatie.


Vind je het lastig om je voor te bereiden op een sollicitatie? Wat zet ik in mijn CV? Wat zet ik in mijn motivatiebrief? ErasmusTalent neemt jou bij deze vragen bij de hand en zorgt ervoor dat jij perfect voorbereid bent en je sollicitatietraject succesvol doorloopt.

Opvallen tussen alle sollicitanten? Optimaliseer jouw CV en presenteer jezelf als de ideale kandidaat voor de baan met de gratis CV check.

Curriculum vitae
Het opstellen van een CV is zo makkelijk nog niet. Naar welke informatie is een werkgever nou echt op zoek? Zet ik me meer in op het persoonlijke of op mijn werkervaring? ErasmusTalent neemt je bij de hand en helpt je met het opstellen van een overtuigend CV waarmee jij een succesvolle sollicitatie tegemoet kunt zien.

Werkervaring
Als starter of young professional kan het soms lastig zijn om jezelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Desondanks is het wel degelijk mogelijk de recruiter te overtuigen van jouw talenten! Je hebt vast gewerkt aan verschillende projecten op school, bepaalde cursussen gevolgd of misschien zelfs een minor voltooid. Dit zijn al enkele punten waar jij mee kan uitblinken tijdens je sollicitatie.

Jijzelf
Wanneer jij nog niet al te veel werkervaring hebt zal je jezelf moeten verkopen. Wat zijn jouw beste eigenschappen en hoe vertalen die zich naar de werkvloer? Ben je vindingrijk, creatief, heb je oog voor detail of kan je goed met mensen omgaan? Dit zijn onder meer zaken waarmee jij een werkgever ervan kan overtuigen dat jij het talent bent waar zij naar op zoek zijn.

Motivatie
Bij een hoop vacatures, of het nu voor een stage is of voor een baan, wordt er gevraagd naar een motivatiebrief. Wij snappen dat het lastig is om jezelf in een brief te uiten en dat je dit liever face-to-face doet. ErasmusTalent kan jou hierbij helpen, zodat jij van je droomcarrière werkelijkheid kan maken. Check ook onze tips voor het schrijven van een pakkende motivatiebrief.