Elevator Pitch
De HR professionals van ErasmusTalent helpen jou graag met het oefenen van jouw Elevator Pitch.

Elevator Pitch: overtuig werkgevers van jouw kwaliteiten in korte tijd

Een goede Elevator Pitch kan het verschil maken tussen wel of niet aangenomen worden voor een baan. Het is daarom belangrijk om deze korte presentatie over jezelf goed onder de knie te hebben. Maar wat is een Elevator Pitch nu precies en hoe maak je er één die indruk maakt?

Een Elevator Pitch is een krachtige presentatie van jezelf, waarbij je in korte tijd laat zien wie je bent, wat je kunt en wat je wilt bereiken. Zie het alsof je in de lift staat met de recruiter; de rit naar boven duurt meestal zo’n 30 seconden, je hebt dus maar een korte tijd hebt om hem of haar te overtuigen van jouw kwaliteiten. Het is belangrijk om de Pitch helder en concreet te formuleren, zodat de recruiter een goed beeld krijgt van wat jij te bieden hebt.

De kunst is om de ander in deze korte tijd te overtuigen van jezelf en interesse te wekken. Hoe goed heb jij dit al onder de knie?

Veel sollicitanten vinden het lastig om een sterke Elevator Pitch te maken. Gelukkig kan je hierbij hulp krijgen van de HR professionals van ErasmusTalent. Onze experts helpen je graag met het maken en oefenen van jouw Pitch, zodat jij vol zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in gaat. Bovendien delen onze professionals graag hun expertise en tips met jou, zodat je een voorbeeld hebt van een sterke Pitch.

Wil jij je optimaal voorbereiden op je volgende sollicitatiegesprek?

 

Onze professionals staan voor je klaar om jou te laten schitteren en jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.