Technisch accountmanager

Combineer jij graag techniek en sales binnen de glastuinbouw sector? Word onderdeel van ons team!


Wat ga jij doen

Vanwege groeiende vraag naar onze diensten zijn wij op zoek naar een accountmanager die ons jonge en enthousiaste salesteam komt versterken. In deze functie voel je precies aan hoe klanten geholpen willen worden en weet je de juiste oplossing aan te reiken. 

Door jouw affiniteit met en/of achtergrond in de glastuinbouw voel je je thuis binnen deze dynamische wereld en ben je aan tafel een stevige gesprekspartner voor onze klanten. Als accountmanager ben je de partner voor onze nationale en internationale klanten en, samen met jouw professionele team, kom je tot de beste duurzame oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Je begeleidt onze klanten op gepaste wijze van offerte tot nazorg en bouwt daarmee duurzame klantrelaties op.

Je blijft up-to-date binnen de ontwikkelingen van ons vakgebied, met extra aandacht voor elektrotechniek, groeilicht- en besturingssystemen en klimaatoplossingen. Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal in de oplossingen die jij onze klanten biedt. Je werkt nauw samen met een team van professionals en draagt bij aan de groei van ons bedrijf.

GreenV

350 medewerkers

Rijswijk, Maasdijk, Kwintsheul, Wateringen, Waddinxveen, Andijk & USA

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Constructie

Duurzaamheid

Electrotechniek

Technisch

Meer

Talenten

Commercialiteit

Klantgerichtheid

Marktgerichtheid

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij

Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Naast een boeiende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:


Wie zijn wij

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Stolze is dé full-service partner voor professionele tuinbouw wereldwijd. Van engineering tot uitvoering, voor alle soorten teelten in diverse vormen en maten. Als system integrator vertaalt Stolze de wensen van haar klanten naar concrete technisch hoogstaande oplossingen, op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Samen met 160 collega’s in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Procesregisseur Vastgoedbeheer

Hillegom

Bekijk vacature

Projectmanager Nieuwbouw

Hillegom

Bekijk vacature

Junior Product Manager

Nieuw-Vennep

Bekijk vacature

Junior Digital Consultant

Amstelveen

Bekijk vacature

Stage Operations team (HBO)

Leusden

Bekijk vacature